Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőkkel miért közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőkkel miért közel lehetetlen értelmes témákról beszélni?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, nem egy hímsoviniszta kiáltványt kívánok megfogalmazni, a nők szépek, tiszteletreméltóak stb. de komolyan azt érzem, amit a kérdésben leírtam.

Az általános elbutulás ma már társadalmi tünet, a legtöbb embernek semmi elképzelése, önálló véleménye nincs a világról, céljai sekélyesek, kizárólag anyagi természetűek, önmegvalósítás címén mindössze a többi ember szemében való megfelelni vágyást érti (amit persze veszettül tagad). Mégis, én a férfi barátaimmal még ezek ellenére is el tudok néha beszélgetni olyan témákról, mint hogy kik vagyunk, miről szól az élet és mi annak az értelme, merre tartunk, mik a valóban fontos dolgok a mindennapi betevő megteremtésén és a siker hajszolásán túl. Ilyen módon jutunk új felismerésekre és elhatározásokra még úgy is, hogy sokszor alig értünk valamiben egyet. Ezzel szemben a lány barátaimmal, barátnőimmel soha ilyesmiről beszélni nem tudok - az még egy dolog, hogy egymás közt mindig csak a legfelszínesebb témákban tobzódnak (ki hol volt nyaralni, mikor lesz gyereke, melyik pasi tetszik, meg az állandó versengés egymással), ez ösztönös késztetés, de ezen túl nem látszik semmiféle összetettség vagy mélység, ami miatt én személy szerint belé tudnék esni egy nőbe. Nem azt várom persze, hogy képletekkel vezesse le nekem a Mindenható létezését, de hogy egyiknek sem fontos más a karrieren és a tökéletes férfi hiábavaló keresésén kívül semmi, az szerintem már félelmetes.

Én olyan párt szeretnék, aki valóban a párom, nem támaszkodik, lehúz, nem azt várja, hogy én legyek az, aki állandó jelleggel szórakoztatja, mert máskülönben halálra unja magát, hogy legyenek valódi céljai a pénzkeresésen meg a kozmetikaszalonon kívül, elképzelései az emberi természetről, arról, hogy milyen embert szeretne faragni a születendő gyermekünkből. Hogy ha a szemébe nézek, lássam a valódi, természet adta értelmet megcsillanni, ne pedig a hazug és nevetséges intellektüel pózt, amit ennek hiányából faragni próbál magának.

Ilyen nő létezik, vagy egész életemre magányos maradok? Nemet, kort kérlek írjatok. 29/f

2017. márc. 16. 17:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Pedig vannak ilyen nők, csak ha közben a fullos cicababa, ami külsőre bejön neked, akkor elég kicsi a közös halmaz.
2017. márc. 16. 23:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a 9-essel értek egyet. A lánybarátaimmal én is simán elbeszélgetek komolyabb témákról, mint politika, gazdaság, vallás, tudomány, viszont férfiakkal nehezebben megy ez, mert sok pasi úgy beszél hozzám, mintha egy fogyatékos lennék, akinek a szájába kell rágni mindent. Ne tudd meg, hányszor fordult velem elő, hogy egy srác a facebook diplomájával próbálta elmagyarázni nekem azt, amit évek óta tanulok, és nyilván értek is hozzá, de olyan hangnemben, mint amilyenben egy 5 évesnek magyarázol. :D

Természetesen nem azt mondom, hogy minden pasi ilyen, találkoztam már jó pár kivétellel, de a legtöbben tényleg ezt a viselkedést folytatják, és iszonyatosan zavaró és megalázó.

2017. márc. 17. 09:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Az emberiség egész történetében elsöprő többségben voltak, vannak a buták - nemtől függetlenül. Ha nem olyat keresel, akkor más társaságot keress magadnak.
2017. márc. 17. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!