Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Teljesen belefárad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Teljesen belefáradtam az ismerkedésbe.

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyok egyedül, és azóta folyamatosan próbálkozok különböző társkeresőkön. Az eddigi tapasztalatok:

- kevés egyezés

- nem válaszolnak

- elakad a beszélgetés

- ok nélkül törölnek, tiltanak

- nem hajlandóak találkozni, kifogásokat keresnek

- az utolsó pillanatban lemondják a randit

- egy találkozó után felszívódnak

- néhány randi után benyögik, hogy nem állnak készen egy kapcsolatra

- 2 hét után közlik, hogy "sajnálom, minden tök jó, de nem tudok beléd szeretni, szóval hagyjuk"

- teljesen határozatlanok, azt sem tudják mit akarnak, egyik pillanatban ezt, a másikban azt mondják

- nyilvánvaló dolgokról hazudoznak

Ebből nekem már nagyon elegem van. Nagyon szeretnék már egy barátnőt, de nem tudom, hol lehetne hatékonyan ismerkedni, esetleg mit kéne csinálnom a társkeresőn vagy a randikon, hogy végre összejöjjön valakivel?

25/F

2017. márc. 14. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem vagy határozott / magabiztos, nincs egzisztencia és kisugárzás.

ugyanígy vagyok én is 3 hónapja kínlódás csak.

26/F

2017. márc. 14. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha kimerészkednél a való életbe a monitor mögül? :D
2017. márc. 14. 15:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Nincs olyan társaságom, ahol megismerkedhetnék lányokkal. Buliban próbáltam ismerkedni, de mindenki lekoptatott. Úgyhogy marad a társkereső.
2017. márc. 14. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj társkereső oldalakkal, mindenkiről lerí, hogy görcsösen akar pasizni/barátnőzni és csak azért akar kapcsolatot hogy ne legyen egyedül, amivel sokan azt az üzenetet közvetítik, hogy nincsen lovam, de jó lesz a szamár is.

Én ezért nem szeretem ezeket az oldalakat és valószínűleg rajtad is érzik, hogy görcsösen akarod. Ez pedig tényleg taszító egy nőnek. Csak azét senki nem fog veled összejönni, hogy legyen párkapcsolata, ehhez azért több kell. A kapcsolat a vonzalomról, a szeretetről a kölcsönös tiszteletről szól és persze nagyon fontos, hogy az érdeklődési kör sokban megegyezzen. Sokan elfelejtik, hogy ez az egész nem az üzletről szól, bár tény és való, hogy mostanában már divat így gondolni rá.

2017. márc. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!