Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen belefáradtam az ismerkedésbe.
7 hónapja vagyok egyedül, és azóta folyamatosan próbálkozok különböző társkeresőkön. Az eddigi tapasztalatok:
- kevés egyezés
- nem válaszolnak
- elakad a beszélgetés
- ok nélkül törölnek, tiltanak
- nem hajlandóak találkozni, kifogásokat keresnek
- az utolsó pillanatban lemondják a randit
- egy találkozó után felszívódnak
- néhány randi után benyögik, hogy nem állnak készen egy kapcsolatra
- 2 hét után közlik, hogy "sajnálom, minden tök jó, de nem tudok beléd szeretni, szóval hagyjuk"
- teljesen határozatlanok, azt sem tudják mit akarnak, egyik pillanatban ezt, a másikban azt mondják
- nyilvánvaló dolgokról hazudoznak
Ebből nekem már nagyon elegem van. Nagyon szeretnék már egy barátnőt, de nem tudom, hol lehetne hatékonyan ismerkedni, esetleg mit kéne csinálnom a társkeresőn vagy a randikon, hogy végre összejöjjön valakivel?
25/F
Tarts szünetet.
Megbírod csinálni azt, hogy 2 hónapig sehol, semmilyen módon nem ismerkedsz szándékosan, azzal a céllal hogy nőt szerezz magadnak? És közben más dolgokkal foglalkozol.
Hidd el jót fog tenni. Nem maradsz le egy nőről sem, hidd el. Utána meg frissebb elmével térhetsz vissza a dologra, ha még akarod.
27/F
A társkeresők iszonyatosan felszínes helyek. Van rólad egy-két kép, meg csekély számú, általában semmitmondó adat. Gyakorlatilag semmit nem tudsz meg a másik személyéről, mégis ez alapján döntenek. Arra meg a legtöbben lusták, hogy akár csak kicsit is megismerjék a másikat, mielőtt véleményt alkotnak.
Nem hülyeség az internetes társkeresés, de sokkal eredményesebb, ha különböző fórumokon, közösségi oldalakon kezdeményezel beszélgetést a számodra szimpatikus hölgyekkel.
Ronda vagy közepes a külsőd? Munkád, bevételed középszerű? Közepes autód van? Magyar vagy?
Ha legalább 3 igen akkor, sajnos gyerekkori haverom idézve: "Rááááá csesz-tééééééél"
És majd szépen derül ki, hogy akivel összeillenétek az házas, 10 éves kapcsolata van, gyereke van, ezer km-re lakik stb.
Ne görcsölj rá. Próbáld meg jól érezni magad. Kezdj el sportolni. Mozdulj ki többet. Ha látják rajtad, hogy jól nem feltétlenül az a legfontosabb, hogy barátnőd legyen akkor könnyebb lesz az ismerkedés.
21L
Köszönöm a válaszokat.
Van 2 diplomám, informatikusként dolgozom egy ismert cégnél, nem kevés pénzért. Van lakásom, autóm, és egyesek szerint nem nézek ki rosszul.
És most kezd kissé kamu-kérdés érzete lenni. Vagy csak a #7 a kamu. Bár itt bárki bármit mondhat, ettől "szép" a neet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!