Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhet egy 40-50 közötti ember hasonló korúakkal?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy az interneten kívül, hol ismerkedhetnek egymással 40 feletti emberek?

Anyám 10 éve egyedül nevel, mióta apám meghalt. Most, hogy koleszos lettem 200 km-re, anyám totál befordult, egyedül van, tök depis. Egyre jobban bezuhan. Folyton csak azt várja, hogy hívjam telón. De ez már szerintem nem normális, 20 éves leszek idén. Saját életet akarok lassan. Imádom anyámat, de nem akarok egész életembe a szoknyáján ülni.

Abszolút nem híve a netes társkeresőnek és valójában nem is biztos, hogy egyből hapsi kellene neki. Jó lenne, ha legalább 1-2 barátot vagy barátnőt szerezne magának. Úgy emlékszem apámat régen színházban ismerte meg, de hát szerintem, mostanában az előadás miatt mennek oda emberek, nem ismerkedni. Bár nem tudom, hogy ez 22 éve hogy volt. Munkahelyen sincsenek barátai, mert ahogy mondja, ott inkább vetélytársai egymásnak a kollégák az elvárt teljesítmények miatt.

Hol vagy hogyan tudnám összeismerkedtetni olyan személyekkel, akik mondjuk rendszeresen járnak 1 napos kirándulásra hétvégén? Túrázni mondjuk, mert azt szeret. Hogyan vegyem rá, hogy menjen el valami zenés-táncos neki való szórakozó helyre? Van olyan ahol az ő korosztálya szórakozik?

Hogyan találhatnék pl hétvégi klubbot vagy valamit, ahová eljárhatna és beszélgethetne emberekkel?

Minden megoldás érdekel! Akinek van ötlete, ide vele!

2017. márc. 11. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Anyukádhoz hasonló korú vagyok, én is egyedül nevelem a fiam, aki Hozzád hasonlóan felsőoktatásban tanul. Persze, nehéz volt elengedni, de ez az élet rendje.

Anyukádnál az a baj,hogy nagyon bezárkózott, ahogy írod korábban se voltak igazán barátai, társasága.

Bár kistelepülésen élek sok barátnőm, ismerősöm van, és és hosszú évek óta ápolom, fenntartom ezeket a kapcsolatokat.Eljárunk bicajozni ha jön a jó idő, vagy csak egyszerűen tartunk egy csajos napot programokkal, de mindenképpen felvesszük a telefont, hívjuk egymást és nem érezzük magunkat egyedül.

Ha eddig így élt nem biztos,hogy rögtön rá tudod venni valami programra, főleg úgy,hogy egyedül elinduljon bárhová is.

Próbáld arra rábeszélni Őt,hogy elevenítse fel a régi barátságait, menjen rokonlátogatóba, vagy kérd meg az ismerőseit, hogy segítsenek Ők is abban,hogy kimozdítsák.

Aztán ha erre képes lesz jönni fog egy társ is neki, biztos!

2017. márc. 11. 17:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy mióta koleszos lettem, totál befordult és ezt valahogy vissza kellene fordítani XD Még úgy 5-6 éve tökre aktív volt, de csak az én környezetemben. Vagyis még állt.suliba folyamatosan segédkezett mindenben, részt vett osztálykirándulásokon meg minden. Nincs tesóm és szinte körülöttem forgott az élete. Az a fajta ember, akivel nyíltan lehet beszélni dolgokról, nem begyepesedett. Eléggé nyitott volt mindenre. Volt osztálytárasaim is kedvelték, mintha barátnőjük lenne. Csak pár hónapja ilyen, mióta elköltöztem és ez így nem jó. Hiszen ez még csak a kezdet, mert felnőttem, lesz saját életem. Gondolom nem egyszerű neki megemészteni, hogy kirepülök a családunkból, most szembesül vele és nem igazán találja a helyét.
2017. márc. 11. 17:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha pár hónapja költöztél el lehet,hogy lesz egy átmeneti időszak, ami után aztán "berendezkedik" arra,hogy nélküled szervezze a mindennapjait.

Ha korábban nem volt ilyen magába forduló vélhetőleg az elválás okozza Nála ezt az állapotot, egyszerűen nem tud mit kezdeni a felszabadult idejével, amit korábban a Veled kapcsolatos teendőkkel, gondoskodással töltött.

Biztathatod, kereshetsz Neki lehetőséget, de a legfontosabb,hogy mivel jó kapcsolat van közöttetek erősítsd meg abban,hogy te mindig ott leszel Neki, de élned kell a saját életedet. Ráadásul Neked is megnehezíti azzal az elválást,hogy szomorúnak, magányosnak látod.

Pontosan tudom mit érez (előző vagyok),elmondani nem tudom azt az érzést amikor először elköltöztettem a koleszba a fiam és hazajöttem...egyedül...

De mindig arra gondoltam,hogy tanul, ennek örülnöm kell, és annak is,hogy mindezt lehetővé tudom Neki tenni.

Ezeket erősítsd anyukádban, és persze szervezhetsz Neki bármi egyebet, az idő majd segíteni fog Nektek ennek az állapotnak/helyzetnek a feldolgozásában.

2017. márc. 11. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!