Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szemében mennyire zavaró, ha egy 30 fölötti pasi dolgozik, de anyagilag ki van szolgáltatva másoknak?

Figyelt kérdés

Mondjuk ilyen 150 ezer nettót megkeres, de ez kevés ahhoz, hogy mindentől és mindenkitől függetlenül meg tudjon élni. Anyagilag függ más emberektől (pl. rokonok, párkapcsolat, lakótárs). Tehát ha teljesen magára maradna, gyakorlatilag életképtelen lenne.

Ez mennyire csökkenti le egy férfi értékét?

2017. márc. 11. 13:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100 ezer egy szobára? A Parlamentben bérled?
2017. márc. 11. 15:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Zuglón
2017. márc. 11. 16:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Megmondtam, hogy az igényeiddel van a probléma!

lehet olcsóbb szállás után nézni, ennyi, és akkor nincs sírás rívás, hogy nem jössz ki 150 ezerből

2017. márc. 11. 16:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, itt az egyetlen probléma az, hogy nem változtatsz. Ennyi pénzből egész lakást is kibérelhetsz.
2017. márc. 11. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk Pesten irdatlanul el vannak szállva az árak, de 40 körül szerintem már lehet egy szobát bérelni, mondjuk mellé a rezsi sem piskóta, de azért egy százas nem kéne hogy egy szobára elmenjen. Amúgy meg ha a szüleid pestiek, költözz haza, adj anyukádnak 30-at és ha úgy élsz mint eddig, havi 50-70 ezret spórolhatsz meg. Ez már pár éve csinálni kellene, hogy sajátra gyűjts, esetleg lakástakarékossági stb. Albérletben haverokkal jó, ha nem húznak le. Diákszállás, munkásszállás amíg összeszeded magad egy kicsit? Mi a foglalkozásod, mi a végzettséged? Jobb munkára esély? Külföld egy-két évig nem játszik?
2017. márc. 11. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:
De most komolyan, miért mindenki albérletbe lakik? Nem veszitek észre, hogy NEM ÉRI MEG? Miért gazdagitjátok a szélhámos főbérlőket? Ez csak nekik jó, nektek nem...
2017. márc. 11. 23:45
 17/18 anonim ***** válasza:
16: Egyreszt az egyetemrol kikerulve nem mindenki rendelkezik kb. 2-3 millioval, hogy abbol meg tudjon venni egy normalis (es nem Hos u. vagy Nepszinhaz u. szintu) kis egyszobas lakast hitelre. (bar ketlem, h a kerdezo egyetemet vegzett, mert akkor tobbet keresne). Masreszt nem mindenki hitelkepes. En osszetehetem pl a kezem, mert jol keresek, van lakaskasszam, igy 2-3 honap itthon lakassal lesz onerom. De en pl. attol feltem, h ennek ellenere nem fogom majd megkapni, mert lehet, h a szuleim oregek. Ehhez hasonlo dolgok pedig rajtunk kivulallo tenyezok.
2017. márc. 12. 06:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért azt én sem értem, hogy 100 elmegy egy szobára... Ráadásul zuglóban...
2017. márc. 12. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!