Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlagos/csúnya nők is a tipikus álompasira várnak?
Figyelt kérdés
Én férfiként tisztában vagyok vele, hogy nincsenek rendkívüli adottságaim a külsőmet illetően, ennek megfelelően is keresek párt (na meg azért, mert a nagyon szexi nők túlnyomórészt üresek belül). A nők az én "kategóriámban" viszont egyáltalán nem így állnak a dolgohoz, hanem pont úgy, ahogyan a külsőleg őket magasan túlteljesítő társaik...hát magányosak is mint a sz.r. Miért van az, hogy valakiben annyi önkritika nincs, hogy belássa, már csak evolúciós alapon is az álompasi tényleg csak álom maradhat számára? (másrészt nem is biztos, hogy jobban jár) 26/f2017. márc. 8. 13:05
21/42 anonim válasza:
Ezen naphosszat lehet vitatkozni kinek mi az átlagos és mi a csúnya. Nekem (számomra) álompasim van, aki jól is néz ki és értelmes is.
Van egy barátom, akinek nincs szerencséje a külsejével, magas, vékony, kancsal és még a fülei is elállnak. Mégis talált magának párt, aki szereti és nem ronda a lány.
22/42 anonim válasza:
Nemtudom, de nekem feltűnt hogya meg is kapják, a szép nők akik nem csak a smink miatt szépek meg 20 évesen pasi nélkül mennek:/
23/42 anonim válasza:
Kinek milyen az álompasi attól függ. Nem mindenkinek az hogy jó kigyúrt legyen. Az a legfontosabb, hogy mi van belül.
24/42 anonim válasza:
Hát, ez csak egy bizonyos korig van így. Aztán 30 fölött hirtelen észbe kapnak azok, akik egyedül maradtak, hogy ők márpedig gyereket akarnak szülni, és akkor hirtelen leadják az igényeiket...
25/42 anonim válasza:
Mert nők,ez van sajnos... felszínesek.
26/42 anonim válasza:
Én átlagos nő vagyok és pont, hogy nem vágyok "álompasira". Mindig is a "kategóriám" szerint kerestem párt.
27/42 anonim válasza:
ez relatív, lehet valakinek az az álomnője akitől te hánynál.
28/42 anonim válasza:
Szerintem akinek normális az értékrendje, annak álmai pasija egy hozzá illő személy.
29/42 anonim válasza:
A kapcsolódó kérdésekből nem derült még ki? (Miért kell ez minden nap?)
30/42 anonim válasza:
Annyira szánalmas, hogy a jól felépített logikus és értelmes, összeszedett válaszokat lepontozzák, csak mert egyesek eget verő álszent egóját sértik, de egy csomóan mellett döngetve beírják, hogy hádeőknemolyanok'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!