Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az átlagos/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az átlagos/csúnya nők is a tipikus álompasira várnak?

Figyelt kérdés
Én férfiként tisztában vagyok vele, hogy nincsenek rendkívüli adottságaim a külsőmet illetően, ennek megfelelően is keresek párt (na meg azért, mert a nagyon szexi nők túlnyomórészt üresek belül). A nők az én "kategóriámban" viszont egyáltalán nem így állnak a dolgohoz, hanem pont úgy, ahogyan a külsőleg őket magasan túlteljesítő társaik...hát magányosak is mint a sz.r. Miért van az, hogy valakiben annyi önkritika nincs, hogy belássa, már csak evolúciós alapon is az álompasi tényleg csak álom maradhat számára? (másrészt nem is biztos, hogy jobban jár) 26/f
2017. márc. 8. 13:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
65%

Ezen naphosszat lehet vitatkozni kinek mi az átlagos és mi a csúnya. Nekem (számomra) álompasim van, aki jól is néz ki és értelmes is.

Van egy barátom, akinek nincs szerencséje a külsejével, magas, vékony, kancsal és még a fülei is elállnak. Mégis talált magának párt, aki szereti és nem ronda a lány.

2017. márc. 8. 16:08
 22/42 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom, de nekem feltűnt hogya meg is kapják, a szép nők akik nem csak a smink miatt szépek meg 20 évesen pasi nélkül mennek:/
2017. márc. 8. 16:18
 23/42 anonim válasza:
57%
Kinek milyen az álompasi attól függ. Nem mindenkinek az hogy jó kigyúrt legyen. Az a legfontosabb, hogy mi van belül.
2017. márc. 8. 16:40
 24/42 anonim ***** válasza:
19%
Hát, ez csak egy bizonyos korig van így. Aztán 30 fölött hirtelen észbe kapnak azok, akik egyedül maradtak, hogy ők márpedig gyereket akarnak szülni, és akkor hirtelen leadják az igényeiket...
2017. márc. 8. 16:54
 25/42 anonim ***** válasza:
17%
Mert nők,ez van sajnos... felszínesek.
2017. márc. 8. 17:13
 26/42 anonim ***** válasza:
21%
Én átlagos nő vagyok és pont, hogy nem vágyok "álompasira". Mindig is a "kategóriám" szerint kerestem párt.
2017. márc. 8. 19:39
 27/42 anonim ***** válasza:
76%
ez relatív, lehet valakinek az az álomnője akitől te hánynál.
2017. márc. 8. 19:44
 28/42 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem akinek normális az értékrendje, annak álmai pasija egy hozzá illő személy.
2017. márc. 8. 19:49
 29/42 anonim ***** válasza:
61%
A kapcsolódó kérdésekből nem derült még ki? (Miért kell ez minden nap?)
2017. márc. 8. 20:35
 30/42 anonim ***** válasza:
46%
Annyira szánalmas, hogy a jól felépített logikus és értelmes, összeszedett válaszokat lepontozzák, csak mert egyesek eget verő álszent egóját sértik, de egy csomóan mellett döngetve beírják, hogy hádeőknemolyanok'.
2017. márc. 8. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!