Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal (20-23 éves) lányoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal (20-23 éves) lányoktól kérdezem, nálatok kizáró ok, ha egy fiú vékony és nincs kigyúrva, viszont magas, igényesen öltözködik és kedves?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 22:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
nem a vékonyság lenne a gond, hanem hogy túl magas
2017. márc. 8. 09:57
 22/31 anonim ***** válasza:

Kifejezetten a vékony pasikra buktam mindig is, úgyhogy nálam még előny is lenne.

20/l

2017. márc. 8. 09:59
 23/31 A kérdező kommentje:
#19: fejtsd ki nyugodtan, senki nem fog perverznek gondolni :) vagy ha nem szeretnéd itt, akkor írd meg privátban
2017. márc. 8. 11:55
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha a vállad szélessége a csípőd szélességének 1,4szerese, már nem számít hány kiló vagy, az már férfias. Átlagos is, legtöbb férfinál ez alap adottság.

30/f

2017. márc. 8. 12:51
 25/31 anonim ***** válasza:

Én csak magamat tudnom felhozni,sok olyan esetem volt,hogy a csajt pár mondattal sikerült hazavinnem vagy Tinderen.

Közben meg egy sráccal 2-3-4 randija volt,velem randik nélkül jött.

Nem beképzeltségből hanem leírom mit tapasztalok.

Amikor a szórakozóhelyen állok és a csaj végig simogatja a vállaim plusz a mellizmomnál is, ,,de jó vállad van" és lehetett látni rajta,hogy tetszik neki,hogy lehetne vinni.

Csak azt mondta ott az utánfutója(pasija) így nem lehet.

Egyszóval sokkal könnyebb bármilyen nőt feleszedni ha izmos vagy amilyet akarsz.

Kevesebbet kell beszélned,ugyanez ha pénzed van fent áll.

2017. márc. 8. 13:03
 26/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Saját példámat fogom leírni, jól tükrözi a helyzetet.

2 évvel ezelőtt 188 centihez 62 kiló voltam, de akkor is igényesen öltözködtem, ápolt voltam figyeltem magamra stb. Személyiségemmel soha nem volt gond, mindig viszonylag sok barátom volt, kellemes társaságnak tart a többség. A nők közül volt ugyan egy-kettő akinek bejöttem, de sokuktól megkaptam, hogy összetörne szex közben, neki vastagabb a karja mint nekem, lehetne rajtam egy kis izom stb.

Akkor úgy döntöttem, hogy ideje a súlyzókat is a kezembe venni, mára 86 kg vagyok, szálkás sportos testalkattal. A különbséget zongorázni lehetne, az utcán sokkal többen mosolyognak rám, megbámulnak. Ezen kívül néhány hete egy szórakozóhelyen (ritkán járok) hozzám jött oda 3 lány az este folyamán, pedig nem tettem semmiféle lépést feléjük.

Kezdj el edzeni ha magas-vékony vagy, öltözz igényesen és átlagos(!) arccal és a magyar férfiak +80%-nál már jobban fogsz kinézni, nem olyan bonyolult ez mint ahogy itt sokan lefestik..

2017. márc. 8. 14:02
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem, nekem kb. ez az ideálom külsőre. :D
2017. márc. 8. 14:50
 28/31 anonim ***** válasza:
Régen szerettem a kigyurt pasikat de ma màr csak haverkênt tudnék ràjuk tekinteni egyszerüen nem indítanak be!viszont a magassàg alap elvàràs !
2017. márc. 9. 22:31
 29/31 anonim ***** válasza:
Nálam igenis kizáró ok lenne, mivel én is edzek. Nem szeretem a ruhafogasokat. Mellettük nem is igazán érezném magam nőnek. Én szeretem ha van mit fogni a pasin, és az ne a zsírja vagy a kiálló csontja legyen.
2017. márc. 10. 12:02
 30/31 anonim ***** válasza:
25ös! Nem bármilyen nőt sokkal könnyebb felszedni, hanem az olyan p*csákat akik szégyent hoznak a nőiességre, utánfutónak nevezik a párjukat és nyilvánosan simogatnak idegeneket.
2017. aug. 6. 03:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!