Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jóó chat befuccsolt vagy fizetős lett?
Idősebb férfivel ismerkednék..Nem találok erre megfelelő oldalt. Van ez az anotalk minden regisztràció nélkül de ott inkàbb fiatalok vannak.
Egyàltalàn lehet még chat-en a mai vilàgbaan normálisan ismerkedni?
Na majd itt kapsz elég ajánlatot... :D
Normálisan nem tudom, hogy képesek lesznek-e veled kommunikálni, de itt még a 30-35 évesek is iszonyú alacsony színvonalon mozognak. Értem ez alatt azt, hogy minden második a farkáról küld képet és azt ecsetelgeti, hogy hogyan dugna meg...
Kiábrándító!
És miért ilyen idő szebb valakire vágysz?
Szerintem, az itt egy erős dolog, hogy milyen elköteleződést vársz a másiktól. Az az érzésem, hogy erőset. Ahogy látom itt, egy csomó ember benne lenne felületes kapcsolatokban.
Meg szerintem könnyű elméletben azt gondolni, hogy csak legyen valaki már. De igazából elég kevés ember vonzó egy adott másiknak. Külsőre, érdeklődésre, esetleg anyagilag, meg ott a szex, hogy tudnak e egymással kezdeni valamit. Neked is van egy csomó ilyen igényed amit talán észre sem veszel. Szóval szerintem lehet ez megnyugtat kicsit, hogy ez mindenképp nehéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!