Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szörnyű, hogy nekem párkeresésben fontos, hogy a férfi (is) dolgozzon?
Nem azt várom el, hogy valaki cégigazgató, étterem tulajdonos, stb., hanem, hogy hajlandó legyen 8 órában dolgozni, főleg egy összeköltözés után és ne anyucitól meg apucitól várja el, hogy eltartsák.
Nekem a múltbéli tapasztalataim miatt vált ez fontossá. A legutóbbi párkapcsolatomnak részben azért lett vége, mert miután összeköltöztünk párommal egyre büdösebb lett neki a munka. Egyre kevesebbet ment, az egyetemet otthagyta, majd a munkáját is ott akarta hagyni, mert szerinte ő többre hivatott (egy érettségivel), meg amúgy sincs semmire ideje munka mellet (részmunkaidőben dolgozott, még csak nem is 8 órában...) Elvárta volna, hogy én tartsam el. Amikor megmondtam neki, hogy szó sem lehet arról, hogy a saját lustasága miatt én tartsam el akkor mondta, hogy akkor majd az apját kéri meg. (Tegyük hozzá, hogy az önhibáján kívül veszti el a munkáját akkor másképp álltam volna hozzá.) Tegyük hozzá, hogy a srác egész életében azt látta, hogy az anyja végez el minden házimunkát, főz a családra, hozza haza pénzt, míg apuka egész nap otthon ül és várja haza az asszonyt, hogy legyen végre mit enni.
Ez a legkirívóbb eset, amit tapasztaltam, de sajnos rengeteg "amíg a szüleim eltartanak én minek dolgozzak" esettel találkoztam, diplomával, szakmával otthon ülnek egész nap.
Szóval, párkeresésnél nekem fontos, hogy legyen az illetően munkája és el is járjon dolgozni és ne a nőtől várja el, hogy "főzzönmossontakarítson, persze emellett hozza haza a pénzt is amíg ő a tökét vakarja a tv előtt.
Ez sokaknak nem tetszik, mert olyan, mintha érdekből választanék párt, holott dolgozok én is és csak ugyanezt várom el a páromtól is.
23/L
#9:
a csicska munka mellett még egy gyökér is :D
még egy egyetemen sem tud megmaradni, érettségivel nem talál jobbat mint az a csicska munka...
az ilyenek megérdemlik, hogy szenvedjenek, mert neki az álom munkában is lenne kivetnivalója...
nézd a jó oldalát, időben léptél! sokan sajnos ilyenkor hagyják, hogy élősködjenek rajtuk...
24F
Azért ne általánosíts már mer én pl most diplomáztam per pill még nincs munkám. Előtte egy évvel volt viszont az akkori főnököm egy idegbeteg állat volt.
Az nagyon szép h volt rendszeres 120 E-s fizetésem csak az idegrendszerem épsége többet ért. Ezért fél év után felmondtam. A napi ordibáló rohamokat minden egyes nap 20-30 percben elviselni nekem sok volt.
És nem azért jártam (akkor még) fősíkólara h wc-t pucoljak. (Teli szart wc-t.) A diplomámat egyébként formailag úgy 20.-án veszem át.
Szóval a miértek és az ok okozatok azért fontosak.
Ha ezen a helyen maradok ma nem lenne diplomám.
Anyám is azt mondta h de jó h felmondtál mer van időd a szakdolgozatra. És ma már diplomás ember vagyok.
Munkát meg majd keresek pár hónapon belül. Most már azért könnyebben ugrálok.
Az exed természetesen egy értségivel nem váltja meg a világot ezt jól látod.
Egyébként én vele ellentétben megtudok csinálni mindent ami átlag előfordul egy háztartásban. (Szal én nem élősködöm anyámon.)
A hűtő kimosásától, a bokrok megnyírásán át a porszívózásig. És mint mondtam jelenleg nincs munkám.
Nyilván a párodat te választod és az elvárásod helyes.
Csak ne általánosíts, mert ez sértő. És ideglenes állapot is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!