Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire szörnyű, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szörnyű, hogy nekem párkeresésben fontos, hogy a férfi (is) dolgozzon?

Figyelt kérdés

Nem azt várom el, hogy valaki cégigazgató, étterem tulajdonos, stb., hanem, hogy hajlandó legyen 8 órában dolgozni, főleg egy összeköltözés után és ne anyucitól meg apucitól várja el, hogy eltartsák.

Nekem a múltbéli tapasztalataim miatt vált ez fontossá. A legutóbbi párkapcsolatomnak részben azért lett vége, mert miután összeköltöztünk párommal egyre büdösebb lett neki a munka. Egyre kevesebbet ment, az egyetemet otthagyta, majd a munkáját is ott akarta hagyni, mert szerinte ő többre hivatott (egy érettségivel), meg amúgy sincs semmire ideje munka mellet (részmunkaidőben dolgozott, még csak nem is 8 órában...) Elvárta volna, hogy én tartsam el. Amikor megmondtam neki, hogy szó sem lehet arról, hogy a saját lustasága miatt én tartsam el akkor mondta, hogy akkor majd az apját kéri meg. (Tegyük hozzá, hogy az önhibáján kívül veszti el a munkáját akkor másképp álltam volna hozzá.) Tegyük hozzá, hogy a srác egész életében azt látta, hogy az anyja végez el minden házimunkát, főz a családra, hozza haza pénzt, míg apuka egész nap otthon ül és várja haza az asszonyt, hogy legyen végre mit enni.

Ez a legkirívóbb eset, amit tapasztaltam, de sajnos rengeteg "amíg a szüleim eltartanak én minek dolgozzak" esettel találkoztam, diplomával, szakmával otthon ülnek egész nap.

Szóval, párkeresésnél nekem fontos, hogy legyen az illetően munkája és el is járjon dolgozni és ne a nőtől várja el, hogy "főzzönmossontakarítson, persze emellett hozza haza a pénzt is amíg ő a tökét vakarja a tv előtt.

Ez sokaknak nem tetszik, mert olyan, mintha érdekből választanék párt, holott dolgozok én is és csak ugyanezt várom el a páromtól is.

23/L

2017. márc. 5. 16:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9:

a csicska munka mellett még egy gyökér is :D

még egy egyetemen sem tud megmaradni, érettségivel nem talál jobbat mint az a csicska munka...

az ilyenek megérdemlik, hogy szenvedjenek, mert neki az álom munkában is lenne kivetnivalója...

nézd a jó oldalát, időben léptél! sokan sajnos ilyenkor hagyják, hogy élősködjenek rajtuk...

24F

2017. márc. 5. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért ne általánosíts már mer én pl most diplomáztam per pill még nincs munkám. Előtte egy évvel volt viszont az akkori főnököm egy idegbeteg állat volt.

Az nagyon szép h volt rendszeres 120 E-s fizetésem csak az idegrendszerem épsége többet ért. Ezért fél év után felmondtam. A napi ordibáló rohamokat minden egyes nap 20-30 percben elviselni nekem sok volt.

És nem azért jártam (akkor még) fősíkólara h wc-t pucoljak. (Teli szart wc-t.) A diplomámat egyébként formailag úgy 20.-án veszem át.

Szóval a miértek és az ok okozatok azért fontosak.

Ha ezen a helyen maradok ma nem lenne diplomám.

Anyám is azt mondta h de jó h felmondtál mer van időd a szakdolgozatra. És ma már diplomás ember vagyok.

Munkát meg majd keresek pár hónapon belül. Most már azért könnyebben ugrálok.

Az exed természetesen egy értségivel nem váltja meg a világot ezt jól látod.

Egyébként én vele ellentétben megtudok csinálni mindent ami átlag előfordul egy háztartásban. (Szal én nem élősködöm anyámon.)

A hűtő kimosásától, a bokrok megnyírásán át a porszívózásig. És mint mondtam jelenleg nincs munkám.

Nyilván a párodat te választod és az elvárásod helyes.

Csak ne általánosíts, mert ez sértő. És ideglenes állapot is lehet.

2017. márc. 7. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!