Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért regisztráltok társkereső oldalakra, ha amúgy is jól néztek ki?
Nyilván az olyan lányoknak szól a kérdés mert rengeteg jó külsejű lány van társkeresőkön. Arra lennék kíváncsi, hogy miért itt keresgettek,nem tudtok személyesen?
Amúgy azt se értem,hogy nektek milyen jellegű problémáitok lehetnek társkeresésügyileg!?
- A fő ok az ego tuning, mondjuk 70%-ban.
- szőke kékszemű herceget keresi aki fehér lovon közlekedik
- elviselhetetlen személyiségű
- olyan karrierista, hogy még arra sincs ideje hogy észrevegye a mindenhol közeledő férfiakat.
Nem nagyon értem ha ennyire nehéz nektek ismerkedni akkor mit válogattok annyit?
Pld miért baj,ha idősebb a pasi vagy ha nem olyan hiperszuper jóképű?
Ill 9#
-A baráti, ismeretségi körömben mindenkinek párja van, ha meg valaki szingli, annak oka van (pl. alkoholista, vagy hasonlók)
Szerinted,a társkeresőkön kik vannak?
10# 4. Idotakarekos, mivel sokat dolgozom es nincs idom randikra jarni. A neten legalabb vmilyen szinten megismerem az illetot, mielott talalkozom vele es ha nem szimpatikus, akkor csak abbahagyom vele a tarsalgast :)
Pont fordítva,a személyes ismerkedés az lenne az időtakarékos! Odamész ahoz aki tetszik azt megvan.
Neten:
Ugyanúgy el.kell menni több randira,mire kiválasztod a megfelelőt.
Többször hallottam, hogy a 10. Randin sem az volt,amire szamitott a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!