Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti miért regisztráltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti miért regisztráltok társkereső oldalakra, ha amúgy is jól néztek ki?

Figyelt kérdés

Nyilván az olyan lányoknak szól a kérdés mert rengeteg jó külsejű lány van társkeresőkön. Arra lennék kíváncsi, hogy miért itt keresgettek,nem tudtok személyesen?

Amúgy azt se értem,hogy nektek milyen jellegű problémáitok lehetnek társkeresésügyileg!?

2017. márc. 2. 23:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

- A fő ok az ego tuning, mondjuk 70%-ban.

- szőke kékszemű herceget keresi aki fehér lovon közlekedik

- elviselhetetlen személyiségű

- olyan karrierista, hogy még arra sincs ideje hogy észrevegye a mindenhol közeledő férfiakat.

2017. márc. 3. 20:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem nagyon értem ha ennyire nehéz nektek ismerkedni akkor mit válogattok annyit?

Pld miért baj,ha idősebb a pasi vagy ha nem olyan hiperszuper jóképű?

Ill 9#

-A baráti, ismeretségi körömben mindenkinek párja van, ha meg valaki szingli, annak oka van (pl. alkoholista, vagy hasonlók)

Szerinted,a társkeresőkön kik vannak?

2017. márc. 3. 22:05
 13/14 A kérdező kommentje:

10# 4. Idotakarekos, mivel sokat dolgozom es nincs idom randikra jarni. A neten legalabb vmilyen szinten megismerem az illetot, mielott talalkozom vele es ha nem szimpatikus, akkor csak abbahagyom vele a tarsalgast :)

Pont fordítva,a személyes ismerkedés az lenne az időtakarékos! Odamész ahoz aki tetszik azt megvan.

Neten:

Ugyanúgy el.kell menni több randira,mire kiválasztod a megfelelőt.

Többször hallottam, hogy a 10. Randin sem az volt,amire szamitott a csaj.

2017. márc. 3. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy,hogy akimegszeret,annak me tudok tetszeni,de nem vagyok az a nem normálisan szép kategória.Azért ismerkedtem neten,mert olyan sok lehetőségem nem volt a környezetemben,na meg elég félénk is vagyok.A mostani pasimat is neten ismertem meg,de tök véletlenül,egy chat oldalról.Kiderült,hogy velem egykorú,ugyanabba a suliba jár mint én,tehát majdnem élőben is meg lehetett volna ismerni.
2017. márc. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!