Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavarna, ha kiderülne, hogy egy hosszú hajú nő, akivel randiztok igazából póthajat visel?

Figyelt kérdés

Természetes hatásút. Pl:

[link]

2017. márc. 1. 19:29
1 2 3
 11/24 A legrosszabb ***** válasza:
47%
Zavarna. Az én szememben ne akarjon többnek látszani, mint ami. Szemfényvesztésnek értelmezem, átverve érezném magam.
2017. márc. 1. 19:58
 12/24 anonim ***** válasza:
Meg nem tudnám mondani, hogy póthaja van-e vagy sem és nem is érdekelne. Engem a műmell, a töltőttszáj és a tíz kiló vakolat zavar. Sőt egyenesen taszít.
2017. márc. 1. 20:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Akinek ennyi nyűgje van annak nem való kapcsolat. Először barátkozzon össze magával, fogadjon el dolgokat és utána nyisson mások fele is.
2017. márc. 1. 20:08
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Már bocs, de ezen a nőn mi a természetes hatású?! Abszolút műanyag prostituált kinézete van. Rettenetesen taszító a vasalt, festett műhajával együtt.
2017. márc. 1. 20:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Ennek a csajnak igazi a haja, meg minden rajta, követem instán. De amúgy jah elég ribós a csaj amúgy is. "Érdekes" képei vannak.
2017. márc. 1. 20:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem fel sem tűnne... ha neked tetszik, akkor nem szólok bele, semleges számomra hogy igazi-e
2017. márc. 1. 21:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna.
2017. márc. 1. 21:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, akinek póthaja van, elég súlyosan cukorbeteg, a 10es évei elején egyszer totál feltört a haja, a válláig, és azóta onnan semmit nem is nőtt. Rosszul érezte magát rövid hajjal és mint ahogy a példa mutatja nem tud mindenkinek megnőni a haja. Nem lehet könnyű neki amúgy sem, remélem nem sok férfi ítéli el emiatt.
2017. márc. 1. 22:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Mire jó az amúgy?

Egyébként ha minden klappol akkor talán nem lenne vészes, de én pl. akkor ennyi erővel meg csövet dugok a gatyámba, meg lufikat a pulóverem alá "esztétikai tuning" céljából. :D

Vagy parókát, álszakállat, egyebet, kíváncsi lennék a póthajas, hogy reagálná le. :P

2017. márc. 1. 23:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen
2017. márc. 2. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!