Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megasztar01 kérdése:
Hogy engedhetnek ilyen sumák társkeresőt működni mint ez a T is van benne meg w is?
Figyelt kérdés
Vigyázzon vele mindenki mert sumákok!!!Belépni könnyű lemondani sokkal nehezebb és ha nem mondod le időben önnállóan leemelik megkérdezés nélkül a következő 3 hónap összegét!!!!Mikor reklamáltam három hónapig hazudoztak,hogy külföldről már átutalták a pénzt de sehol egy forint!!!!Hazug sumák banda!!!!Vannak sokkal jobbak ne dőljetek be a külföldi csalóknak!!!2017. márc. 1. 19:04
2/3 anonim válasza:
A twoo-ról beszélsz?
Oda úgy regisztráltam, hogy nem is akartam, törölni meg nem volt könnyű, mindig kiírta, hogy törölték a fiókot, de rá egy hétre megint jöttek az e-mailok, most úgy néz ki, hogy sikerült.
De tény, hogy nem jó oldal, sokkal jobbak vannak annál, ami ingyen is használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!