Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
- természet - nekem fontos, hogy értelmes legyen, aki nem fél kimondani, mit érez és gondol (előző kapcsolatomban a pasas magának való volt... áh :( )
- külső - mert lehet akármilyen Adonisz, ha egy bunkó
Igazából ennyi, ja, ne legyen 15+-os lenn, mert épp eleget szenvedtem a nagyfarkú exemmel.
Vagyon sem fontos, mindössze legyen munkája, és céljai az életében, ne csak tengjen.
Legyen kifejezetten intelligens, humoros, magabiztos, céltudatos, kitartó, lojális, figyelmes, realista, empatikus, őszinte. Legyen szexuális lény.
Szeresse az állatokat (macskákat különösen), lehetőleg ne legyen allergiás.
Ezen kívül számomra hatalmas plusz, ha természettudományi/informatikai érdeklődésű/végzettségű, valamint igggazi metalhead és nem idegenkedik a PS/XBOX játékoktól.
Fontos, hogy szexuálisan vonzódjak hozzá, de ehhez nem tudom megmondani mi kell, valószínűleg egy kisugárzás, de nem feltétlenül a tipikus szépfiúk tetszettek soha.
Nagyjából ennyi.
Számomra vonzerőfosztó, ha valaki apa.
Még hogy aszerint válasszak, hogy milyen apa lenne! XD XD
Te jó ég!!!
Sose jutott eszembe, hogy gyerekem legyen.
Jó szerelmi partner legyen, ez szexuális és érzelmi-szellemi viselkedés bizonyos optimális összjátéka, elegye, amit velem játszik; ez alapján vonzódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!