Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne legyen csont és bőr, ne legyen alacsony, ne a szülei tartsák el, legyen egzisztenciája, legyen szexuális téren tapasztalata, ne legyen idegesítően kedves, legyen határozott, legyen tekintélye, tudja megvédeni magát és persze engem is, ha szükséges.
Ezek nem nagy elvárások sztem, mondhatni alap elvárások.
Elôzô: +1
Meg nekem az se világos, hogy a nôk honnan a manóba dobáloznak olyan magabiztosan a centikkel.
Nálatok vonalzóval megy az elôjáték vagy tolómérce van beépítve a nunitokba?
Hogy a francba választhat egy nő farokméret alapján pasit? :D Előbb talán megismered,eldöntöd hogy bejön-e és aztán fekszel le vele,nem? Vagy az első randin megkérditek hogy mekkora neki,és hogy mennyi a pénze??
Ha pasiként valami nőcske előállna ezzel elküldeném a francbe,mert egyértelműen az én pénzemből akarja magát eltartatni.
Persze más ha az ember családot akar alapítani...Megkérdezem az illetőt hogy mivel foglalkozik stb. De ha egy pasi nagyon bejön,mert humoros,intelligens..Épp l*szarom hogy gazdag vagy sem,ugyanúgy az sem érdekel ha egy bunkó ronda pasi a pénzével akar felszedni. Ha nem érzem a vonzódást,felőlem lehet milliomos is,akkor sem érdekelne!
22/L
Végigolvastam a cikket, de nem hiszem, hogy képes lennék azonosulni ezzel az anyagias anyajelölt szereppel így 18 évesen. Nagyon távolinak érzem még a családalapítást, és tulajdonképpen arra sincs garancia, hogy ez idővel meg fog változni. Térjünk vissza a témára 10-15 év múlva, hátha addigra eldől.:D
Egyelőre kicsit sem érdekel a pénz, nem dolgozom, nincs jövedelmem, szóval nem látok bele ebbe a világba, és abszolút természetesnek venném, ha a (velem kb. egykorú) barátomat még a szülei tartanák el.
Nyilván fontos, hogy vonzódjak a másikhoz, viszont nálam ez nem feltétlenül alakul ki első látásra/egy-két beszélgetés után. Volt, akiről sokáig azt gondoltam, hogy nem az esetem, mégis miután megismertem őt, átestünk sok mindenen együtt és elmélyült a vele való kapcsolatom, azon kaptam magam, hogy teljesen beleszerettem és semmi vagyok nélküle. Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy működne-e vele a szex.
Azzal már egyértelműen egyet tudok érteni, hogy a hűség fontos, illetve az, hogy a partnerem erősen kötődjön hozzám érzelmileg, én legyek számára az első, és mindezt természetesen viszonoznám is. Szerintem elengedhetetlen az összhang, hogy egy világ legyünk, magyarán hogy egyezzenek a nézeteink a lényeges témákban, értsük meg és fogadjuk el egymást, legyünk képesek a másik hülyeségeit megfelelően kezelni. Muszáj annyi odafigyelést és törődést belevinnie a feleknek a kapcsolatba, amennyit csak tudnak.
Egyszóval nálam a személyiség, valamint az egymás felé tanúsított magatartás sokkal többet nyom a latban, mint a külsőségek vagy a pénz. Az hisz nekem, aki akar, nem áll érdekemben anonim oldalakon kamuzni magamról.
18/L
1: Legyen tökéletes
2: Istenítsen, amiért én is tökéletes vagyok
3: Istenítsen, ha megcsalom
4: Istenítsen, ha kihasználom
5: Istenítsen, mert megérdemlem
6: Istenítsen
Igazából tök mindegy, hogy a lányok mit írnak, mert a vonzódás nem egy tudatos dolog. Vagy hiába vannak ilyen-olyan elképzelések, hogy intelligens, humoros stb. azt, hogy kihez fognak vonzódni, azt nem tudják befolyásolni.
A férfihangról egyébként ezt a cikket ajánlom, szerintem ez jól összeszedi a lényeget: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!