Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, a ti szemetekben vonzóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a ti szemetekben vonzóak azok a férfiak, akiknek jól fizető állásuk van, biztató jövővel, de nem szerepel a terveik között az, hogy saját cégül legyen?

Figyelt kérdés

29 vagyok, viszonylag jó fizetéssel, de ez lehet még sokkal magasabb is idővel mert ebben a szakmában mindig van hová fejlődni. Viszont nem akarok saját céget, nem akarok főnök lenni, az ismerőseim közül 10-ből 9 embernek viszont ez az álma. Persze, ez társadalmi kórtünet is egyben, de a nők számára is sajnos egyre inkább a vállalkozó típusú fazonok a nyerőek. Én meg köszi jól megvagyok azzal, hogy bár alkalmazott vagyok, megbecsülnek és azt csinálhatom, amit valóban szeretek és amiben jól érzem magamat.

Jól érzékelem, hogy azok, akik már vagy cégvezetők, vagy jól elhitetik a nőkkel, hogy azok lesznek, sikeresebbek a csajozásban?

2017. febr. 28. 13:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%
4es vagyok, egyébként nyugi nem irigykedem, elég szuper karrierem lesz nekem is. Csak fura ez az egész amit mondasz, mert elég sok barátnőm van. 20-30 év között, sokan szinglik, de még egyikőjük sem mondott ilyet, hogy előnyben részesítené azt akinek saját vállalkozása stb van, a normális értékrenddel rendelkező lányoknál nem ez a fontos. Persze fontos a pénz, nyilván aki azt mondja hogy nem az az hazudik, de nem kell cégtulajnak lenned, ezt egyetlen normális nő sem várja el, szóval ha ezt tapasztalod, rossz körökben keresgélsz.
2017. febr. 28. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!