Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ismerkednek velem a férfiak, ha nem szeretnének többet? 18/L
Sok helyen szólítottak már le. Buliban, fellépésen, utcán is, nyaralás alatt is ismerkedtem. Bejelöltek Facebookon, aztán ezzel vége is lett. Nem vagyok az a típus, aki azonnal odadobja magát a fiú lábai elé, a flörtölős időszakban is visszafogottabb vagyok, és maximum csók jöhet szóba elsőre (ez is csak egyszer volt, egy buliban). Általában egyébként a flört rendesen működik, alapvetően könnyen rá tudok hangolódni idegenekre, szerintem a humorérzékemmel sincs gond, okos, tanult vagyok, nyitott. Az esetek jelentős részében, mikor a fiú is bejön, érzem hogy hű de jól sikerült és egész jól kijöttünk egymással. Aztan írnak Facebookon, hogy kedves, aranyos vagyok, szimpatikus, más mint a többi lány stb. És akkor ennyi. Valahogy nincs folytatása a dolgoknak. Tudom, fiatal vagyok még, de az elmúlt évben kb 7-8 ilyen is volt, mikor még hetekig vártam, hogy kezdeményezzen (elsőként én sose kezdeményezek, lehet kicsit konzervatív vagyok a témában, de nálam ez egy ilyen dolog), de semmi. Ilyenkor mindig csalódom. Nem is szeretek Facen kommunikálni, nekem a chatelés olyan kreált, sokkal jobb élőben, spontán. Akkor például nem is agyalok azon, hogy mit hogy mondjak, hanem ahogy alakul.
Nem tudom, mit ronthatok el. Persze, lehet attól riadnak vissza, hogy komoly érzéseket keresek és nem szexet, mint ők.. Na de minden fiú/férfi?! Meg egyáltalán miért jönnek oda rendszeresen, meg flörtölnek, és egyértelműen ismerkedési szándékuk van, ha utána egyetlenegy randit se szeretnének?
Tudnátok tanácsokat adni a leírtak alapján, hogy miért járok így? Illetve min kellene változtatnom, hogy sikeresebb legyen a társkeresés?
Köszi! :)
18
lehet akarnak többet, csak valami olyan tulajdonságod van ami kiábrándítja őket
vagy túl nagynak érzik a távolságot, vagy nem akarnak érted tenni, mert kapnak már "olcsóbban"...
24F
Azert 18 evesen olyat kijelenteni, h tanukt vagy, kicsit eros. Erettsegid lehez max., az meg ma már alapdolog. Persze, ha hangszeren jatszol+tancolsz, enekelsz,sportolsz, nyelveken tudsz beszelni, akkor nem szoltam,akkor tenyleg tanult vagy.
Inkabb ilyen kis butuskanak tunsz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!