Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik belőlem, miért nem tudok vonzalmat kelteni?
26 vagyok, egyedül élek albérletben, van munkám (jól fizetőnek számít itt a környéken), van autóm (öreg).
Rendszerető vagyok, tudok főzni, igényes vagyok magamra (de azért nem piperkőc), nem vagyok kocka, nem kötnek le a játékok.
Bármiről tudok beszélni sokat, jól teremtek kapcsolatot.
Mégis valamiért 1ről a 2re nem tudok jutni. Ha beszélgetek is egy lánnyal, akár élőben, akár online, mondjuk randiig eljutunk (ha el), és érzem hogy nincs meg valami..az a bizonyos szikra....minden megvan, nevetés, komolyabb dolgok, stb csak pont a szikra nincs.
Magamban keresem a hibát, hisz kiben másban? mit nem csinálok jól?
Annyira keservesen nézek sok párocskát, hogy egyes férfitársaim mennyire gáz dolgokat megtesznek, és mégis velük van egy szép lány. Mennyire szélsőséges, nem törődöm, életcéltalan és mégis kapcsolatban.
Külsőm: fekete haj, barna szem, állítólag szép arc, sportos alkat, borosta, stílusos öltözködés.
Nem párkeresés célból írtam ki a kérdést, még mielőtt valaki reklámnak hiszi. Hanem azért hogy megtudjam mi az ami hiányzik? Vagy egyszerűen túl "sok" vagyok? És azt hihetik h egy ilyen srácnak biztos valami nagy defektje lehet ha egyedül van?
Nem tudom mire gondoljak, és hogy mit csináljak másképp.
( közhelyeket ne írjatok, hogy járjak könyvtárba, meg clubokba, tanuljak hobbit stb ezek annyira elcsépeltek)
Kimozdulok: járok edzeni, bulizni, pubokba, discoba, uszodába, futni. Szó nincs arról h a 4 fal között várom a csodát.

Erre sajnos mindenkinek magànak kell ràjönnie, hogy mi hiànyzik. Esélyes, hogy még nem randiztàl olyan nővel, aki tényleg megfogott volna. Ha igen azt lehet érezni. Az a férfi, aki a legjobban megérintette a szívemet 2,5 hét netes ismerkedés utàn az első randin az első dolga volt, hogy szorosan magàhoz ölelt. :) Soha màs nem csinàlt ilyet. Nagyon megfogott vele. Semmi taperolàs vagy ilyesmi, csak egy ölelés, ami nagyon jól esett. Azóta màr a férjem:)
De persze vannak nők akiknek ez nem jön be. Van aki az első randin szexel, és van aki az első 1-2 hónapban nem. Ki kell tapasztalni mindent. Nàlam alapból bukta a pasi az egészet, ha az 1. Randin nincs csók. De mindenki màsmilyen...

Kicsit nagykepu vagy, sokat gondolsz magadrol es ez meglatszik a viselkedeseden,valamint nagy osszegben fogadnek ra, hogy nem vagy jokepu,csak annak hiszed magad. Ha kuldesz egy kepet,tobbet tudnek mondani. Ismerkedesi szandek nelkul,termeszetesen.
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!