Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerethető? Mi hiányzik belőlem?
Figyelt kérdés
A volt barátnőm kidobott fél éve, mert már nem szeretett úgy, pedig az életemet odaadtam volna neki.
Nemrég meg megismertem egy másik lányt, elmondása szerint minden tökéletes volt, láttam rajta, hogy várja a találkozásokat és jól bánt velem, én pedig figyelmes voltam, és minden szeretetemet odaadtam neki. Ez mégsem volt elég, mert a semmiből benyöge Facebookon, hogy bár minden tökéletes, hiába várja azt az érzést, hogy belém szeressen, egyszerűen nem jön, és hogy hagyjuk.
Mi lehet a baj velem? Egyszerűen fel se tudom fogni... Ha mindent megadok, amire egy nő vágyik, miért nem elég?
2017. febr. 4. 10:59
1/2 anonim válasza:
Nem mindent. Esetleg pénzbeli hiányosság? Na meg a nők csak szóban szeretnek mindent megkapni, valójában szeretik ha a férfi eljátssza nekik a "FÉRFIT", hogy ő milyen kemény, önálló, és nem ad csak úgy mindent...
2/2 A kérdező kommentje:
Nem a pénz, és nem is a végzettség a probléma. Még csak nem is a kinézet. Én sosem csak szavakkal fejezem ki a szeretetem, hanem ösztönösen mindent megadok annak, aki fontos nekem. Csak sosem viszonozzák...
2017. febr. 4. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!