Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a 30 feletti korosztál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a 30 feletti korosztályban megfordulnak az arányok és több szingli nő lesz, mint szingli pasi?

Figyelt kérdés
Ezt halom 30+ -os ismerőseimtől, hogy már fordulás van csomó 30+ -os női ismerősöm van, aki szingli és mint mondják, hogy már ennyi éves kortól jóval nehezebb a párkeresés.
2017. febr. 26. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Én mondjuk elváltam, de azért vagyok szingli, mert nem fogok megalkudni egy pasi mellett csak azért hogy legyen valaki. Nekem kölcsönös szerelem nélkül nem megy, és ugye a gyerek miatt szűkül a kör....

Úgyhogy marad egy jó, kielégítő szex kapcsolat és nem keresek párt, mert amikor kerestem, nem találtam, és azzal szembesültem, hogy a gyerek miatt hátrányban vagyok. Hát jó, legyen. Én jól megvagyok magamban, jól érzem magam, rengeteg barátom van, egy jó szex kapcsolatom már régen, de ha az nem lesz, van vibrátorom. Legalább nem kell takarítanom egy pasi után aki kegynek érzi hogy velem és a gyerekemmel legyen...Szóval felesleges abban reménykedni hogy a harminc feletti szinglik rosszul érzik magukat. Persze, hogy jó lenne társ, de csak azért hogy legyen valaki mellettünk, nem kell.

2017. febr. 26. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
11# most összetörted sok fiúcskának a szívét ebben a kategóriában. Itt tényleg divat azt hinni, hogy ha ugyanolyan csúnyák és hülyék lesznek 10-15 év múlva is, mint most, amikor senki se áll velük szóba, akkor az se lesz majd már baj, mert majd jön egy 30 feletti gyerekes nő, aki rájuk veti magát és minden kívánságukat teljesíti, sőt még boldog is lesz, hogy végre valakivel sikerült neki összejönni. :D
2017. febr. 27. 04:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy értelmes, 30 feletti nő aki már elvált egyvalamit biztosan megtanult az életben: nem fog megalkudni és a langyos vízben ücsörögni. Ja, és egyedül lenni nem tragédia. És mivel egy nő már ekkora egzisztenciával rendelkezik, ebben a korban csóró fiúcskával biztos nem fog kezdeni, mert nem akarja hogy lehúzzák. Még huszon évesen nem baj ha egyikünknek sincs semmije és közösen építünk fel mindent, de azért 30 felett már erre is jobban odafigyel az ember lánya.

Egy gyerektelen nő nyilván más, ha még szeretne gyereket, lehet, hogy hamarabb belerohan átgondolatlan kapcsolatba, de én azt látom, hogy ők sem szívesen alkusznak meg.

Ismétlem, nem a szőke hercegről van itt szó, hanem értelmes, igényes partiképes férfiről akivel kölcsönös szerelem alakul ki.

2017. febr. 27. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!