Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért nem kellenek, átlagos normális rendes férfiak?
20: Ez azért van, mert a nők alaptermészete olyan, hogy szeretik biztonságban érezni magukat és mellette szeretnek a háttérből irányítani is. Elsőre azt gondolnánk, hogy de hát éppen ez az, tehát a nyugodt, halk szavú, légynek sem ártó férfiakat keresik, akik hagynak nekik teret és lesik a kívánságaikat, de a valóság mégis más. Miért is van ez?
Hát azért, mert a jelenlegi társadalmi berendezkedésünk nagyon fiatal és borzasztóan törékeny is. Oké, manapság nem kell megvédeni lépten nyomon a nőket a ragadozóktól és a törvényeink habár nem tökéletesek és nem is mindenki tartja be őket, de szintén egy magas fokú biztonságot nyújtanak nekik (is) a többi emberrel szemben. Akik most a "de hát mennyi nőt erőszakolnak meg napi szinten" monológgal jönnének, nekik annyit, hogy bármekkora is az a szám amit írni akarnak, törvények nélkül teljesen biztos, hogy a sokszorosa lenne és még bűncselekménynek sem számítana. Szóval van egy alapvető létbiztonság, amit ma már nem a mellettük/körülöttük levő férfiaknak kell garantálni. De ez ahogy írtam, egy törékeny állapot, amit jól mutat pl. az Ukrajnai/Izraeli helyzet is. Amikor pedig a társadalom és a törvények nem képesek az addig megszokott biztonságot garantálni, akkor újra kell az olyan férfi, aki viszont igen. És bármennyire is furának tűnik, nem az alapvető létbiztonságért szinte bármit feláldozó férfiak tudják ezt a biztonságot garantálni, hanem az úgynevezett "tökösek". Még mindig ott tartunk, hogy ők nem a drogos, sittes nőverők és akinek szerencséje vagy jobb radarja van, az ilyen férfival jön össze és ragaszkodni is fog hozzá, értékelni tudja. A maradék nőknek viszont választani kell a "tutyimutyi/jófiú" és a "rosszfiú" között és ekkor mindig a rosszfiú lesz a nyerő, mert mellettük érzik nagyobb biztonságban magukat. Ilyenkor jön a "nem is igaz, hogy ő olyan, mert annyira kedves, aranyos, értem mindent megtenne és soha nem bántana, különben is senki sem ismeri, csak én" féle gondolkodás és mellette az a hit, hogy ő maga kellően erős, illetve megvannak az eszközei, hogy egy ilyen férfit féken tartson esetleg bizonyos mértékben irányítani is tudjon. Aztán ez vagy így van (ez nagyon ritka), vagy a férfi idővel felmosórongyot csinál a nőből (akár szó szerinti, akár átvitt értelemben) aki először kifele mindent tagad, mert a tévedést/kudarcot nehéz beismerni és csak mikor már teljesen nyilvánvalóvá, esetleg tarthatatlanná válik a helyzet, akkor lép. És mire valahogy feldolgozza a helyzetet, a konklúzió legtöbb esetben az lesz, hogy az egykori kedves, odaadó férfiból micsoda vadállat lett, mennyire kifordult magából, hát kell a fenének mégegyszer egy "jófiú".
Bődületesen nagy f@szságot írtál le, végig se olvastam.
A 20-as válaszoló voltam.
Én sem vagyok "jófiú" kategória, szóval ezt beszoptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!