Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék csajozni/lányokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék csajozni/lányokkal ismerkedni, ha konkrétan nincs semmi hobbim és nem érdekel semmi a világon?

Figyelt kérdés
Arcra talán nem is lennék vállalhatatlan (a testalkat már más téma). A nagyobb probléma, hogy tényleg nincs semmi érdeklődési köröm. Egyetemre járok, de azt is csak azért, hogy legyen diplomám (amúgy nem érdekel az sem). Nem szoktam járni bulizni, koncertre/moziba stb. járni, mert szintén nem érdekel. A foci az ami le tud kötni és tudnék legalább fél órát beszélni róla, de azon kívül semmihez nem tudok hozzászólni és gondolom ez elég kínos szituációt szülne, ha egy csajjal elmennék randizni. Tehát alapvetően egy flegma, lusta, érdektelen ember vagyok. De egy csajjal tényleg szívesen megismerkednék végre. Hogy tudnék javítani a helyzetemen?

2017. febr. 22. 19:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Keress szexkapcsolatot. Ha jóképű vagy, simán találsz rá lányt.
2017. febr. 22. 20:36
 12/24 anonim ***** válasza:

Bocsánat az off-ért, kérdező, magyarázd el nekem, légyszi, milyen érzés, amit valakit szinte semmi nem érdekel, csak a foci és a szex?

Engem a sokszorosa érdekel annak, mint amennyire a legjobb körülmények között is időm volna. Folyamatosan próbálom beosztani, hogy legalább egy kicsit mindenre jusson időm, ami érdekel, a megfelelő prioritásban. Szóval néhány dolgot próbáltam is elmélyíteni, de nem tudom teljesen, mert legalább annyira érdekel száz más dolog is engem.

Na persze lehetőségem csak a töredékére van, de az más kérdés... Így is tudok ezt-azt csinálni. Az érdeklődésről és annak hiányáról gondolkodom most, hogy ez kinél hogy van vajon...

Szóval nem a lehetőségekről beszélek, az más kérdés. Tehát tegyük fel, sok mindenre van egy adott személynek lehetősége. Na de hogy szeret-e sokféle dolgot csinálni, vagy sem, és hogy miért - ez a kérdésem hozzád, ha nem zavarok a kérdésemmel.

2017. febr. 22. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

"Persze, majd beülünk egy kávézóba/étterembe és fél óráig bámuljuk egymást, néha elmondom, hogy de csinos vagy meg milyen jó a kaja, majd mosolyogva elköszönünk a végén. -_-"

Ha jól nézel ki, akkor ennyi elég. Már csak azért is, mert a lányok nagy része alapból nem is tud beszélgetni.

2017. febr. 22. 21:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Hmm, te nem vagy valami okos ember. Egyetemista létedre játszok-ot írsz. Ik-es ige, általános iskola ötödikes osztály. (Tudom, gyorsan írtál, mindenki ezt mondja.) Olyat tanulsz, ami nem érdekel. A szex nem jó motiváció, ilyen alapon lehetnél migráns is. Érdekes arc vagy.... Valami önismereti tanfolyamra elmehetnél. Tiszta hülye, aki nem normális. :-) A jövő mérnöke. Kabbe gyíkok, leléptem!
2017. febr. 22. 21:28
 15/24 A kérdező kommentje:

#12: Úgy, hogy szerintem depressziós is vagyok, meg semmi életenergiám. Barátaim sincsenek, akiknek az unszolására esetleg elmennék valahova. Az olyan tevékenységek (film, játék, sport stb.) pedig, amelyek másokat lekötnek, azokat én vagy időközben megunom vagy pedig nincs is kedvem elkezdeni. Legszívesebben örökké az ágyon döglenék, miközben egy csaj "kényeztet". Na kb. ilyen érzés.

#14: Mondd már meg te kis nyelvtan náci, hogy miért helytelenek ezek a szavak?

2017. febr. 23. 10:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Verd ki, öcsi!
2017. febr. 23. 10:53
 17/24 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, én is voltam elég komoly szinten depressziós pár évig, régebben, huszonévesen. De az igényem akkor is meg volt sok mindenre. Más kérdés a körülményeim, azok mikor milyenek voltak.

Szóval szeretnélek érteni, de ez nekem kicsit nehezen felfogható, hogy valakit alig érdekel valami is.

Ettől függetlenül együtt érzek veled! Biztos van ilyen állapot is, mint a tied.

Bár nekem az a sanda gyanúm, hogy általában rossz helyen keresgélsz, és talán túl gyakran futsz bele tartalmatlan dolgokba, a legtöbb téren, legyen akár zene, film, hobbi, stb.

Ennek ellenére belül is lehet élni, én alapvetően mindig is inkább introvertált voltam, belül a legszínesebb az élet: lehet filozofálni, a dolgok összefüggéseit önállóan vizsgálni, vagy éppen ábrándozni stb, szóval nem kizárólag a külvilágban léteznek dolgok, sőt... bár kell külvilág is, belvilág is, így van egyensúly, és kit mi vonz jobban. ;)

2017. febr. 23. 20:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves srác vagy? Nem tudom, írtad-e itt...
2017. febr. 23. 20:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát ez elég ellenszenves, amennyiben igaz, de tetszik az őszinteséged. Szerintem veled az a baj, hogy valószínűleg alig ismersz pár dolgot a világból, és azt hiszed, hogy a gyöngyfűzés meg a lovaglás azok a hobbik, amik közül választani lehet.
2017. febr. 24. 08:59
 20/24 anonim ***** válasza:
Amúgy ha semmi nem érdekel téged, nem csak unalmas vagy, de feltételezhetően te se azért kedvelsz majd meg engem, mert hasonlóak vagyunk, illetve az egyéniségem miatt, ebből következően te csak szexet akarsz. Ezért sem szimpatikus, hogy nem érdekel semmi.
2017. febr. 24. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!