Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen oka lehet leginkább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen oka lehet leginkább, ha egy nő nem tesz ki képet és nem is hajlandó képet mutatni magáról internetes ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Csak vakrandiba van benne, csak úgy hajlandó találkozni. Mikor kérdeztem az okát, azt mondta, hogy utálja magát fotózni és utálja a róla készült képeket, mert egész mást mutat magáról egy fénykép, mint az élőkép.

Ti találkoznátok vele? Érdemes találkozni egy ilyen nővel?

2017. febr. 21. 19:42
1 2
 11/16 opened paradise ***** válasza:

Leginkább ott vannak:D

Amúgy nekem sincs képem neten.

2017. febr. 21. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ha tudnám hogy nem előnyös a külsőm már csak azért is küldenék képet az illetőnek. Ne élőbe kelljen már ott kellemetlenkedni csak rosszab érzés úgy mindkettőnknek. Ha meg csak kamu és nem megy el mit veszítesz? Szerintem szép és csak azt akarja hogy majd meglepődj hogy milyen szép lánnyal irtál. Vagy lehet valami celeb azt nem hinnéd el hogy tényleg ő az😅.
2017. febr. 21. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Hat ez most hulyen hangzik -egyaltalan nem vagyok csunya-de sosem tennek ki netes parkeresore kepet.

Ne csamcsogjanak rajtam idegenek es ismerosok plane nem,amiatt hogy nincs pasim es igy keresek....ennyi.Facebookon sincs nyilvanos kepem.Szeretem megtartani a privat szferamat.

2017. febr. 21. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki csak a fejét fotózza állandóan, akkor kövér. Ha egyáltalán nem tesz ki semmit, akkor szintén kövér lehet, vagy előnytelen arcú, vagy önbizalomhiányos, vagy tényleg nagyon szép, és nem akarja, hogy ez befolyásoljon téged (valószínűtlen).

Én azért találkoznék vele, azt az 1-2 órát kibírod szerintem, amit rászánsz.

2017. febr. 21. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

bizalmatlan,rossz tapasztalatok,

csúnyának érzi magát,

nem szereti a róla készült fotókat,nemszereti felrakni sehová se ...

Én se szeretem felrakni a fotóimat,megértem

Sokfélék vagyunk

valaki fel szeret rakni családjáról magáról képeket valaki nem.

Ha van barátja esetleg 1-2 fotót rakjon fel ha úgy gondolja,ha nem szeretne szerintem azzal sincsen semmi baj...

Sok levelezés.sok sok üzenet,és ha tényleg szeretne veled találkozni,igen akkor érdemes találkozni ha szimpatikus számodra!

de szerintem mielőtt találkoztok azért 1 képet küldjön mind a 2 ember magáról,nem kell hogy nagyon jól sikerült fotó legyen!

mostani fotót küldjön magáról,telszámot találkozás előtt,hogy ha valami közbe jön vagy nem úgy alakul tudjon üzenni,és felhivni.

Ha komolyan akar találkozni ezt megteszi szerintem mind2 ember!

2017. febr. 22. 06:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen ismerős. Hamar le kell zárni a témát. Szerintem jobban járnál. Nem lenne olyan kellemetlen senkinek.
2017. febr. 22. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!