Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan lány, akinek ez bejön?

Figyelt kérdés

Sziasztok :) Létezik olyan nő (18-30) a mai világban, akinek bejön, ha egy férfi udvarol, kedveskedik, és a belső értékeket is szem előtt tartja?

Budapesten szerintem ezek a lányok kihaltak.

2017. febr. 20. 22:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés
2017. febr. 20. 23:27
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom, milyen mai világról beszélsz, 20-30 évvel ezelőtt is gáz volt túltolni a jópofizást és állandóan kedveskedni a lányoknak. Az ilyen pasik idegesítők, hogy folyton nyáladzanak.

Az udvarlás pedig abban merül ki általában, hogy ha el lett utasítva a pasi, akkor is tovább ostromolja a lányt, amíg az kénytelen nem lesz bunkón elküldeni mert az agyára megy, hogy nem fogja fel, mit jelent a NEM. És akkor ki a hibás? Persze, hogy a nők!

2017. febr. 20. 23:29
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Persze, hogy létezik. Én például pont ilyen vagyok, csak azt sajnálom, hogy ezek a férfiak valahogy nem találnak meg, és én se találom őket...

És Budapesten élek, úgyhogy itt sem haltunk ki.

2017. febr. 20. 23:40
 14/22 anonim ***** válasza:

"csak azt sajnálom, hogy ezek a férfiak valahogy nem találnak meg, és én se találom őket... "

Én ismerek ilyet, de menekülnél egy idő után előle, csak elsőre hangzik romantikusnak ez az egész.

2017. febr. 20. 23:41
 15/22 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es: Társkeresőn történő megszólítás.

Kedves #14-es: Túlzásokba azért én sem szeretek esni. Nem nyálgép vagyok, hanem egy igényes udvarias férfi :)

2017. febr. 21. 00:07
 16/22 anonim ***** válasza:

igen léteznek!

sajnálom,hogy az ilyen férfiak valahogy nem találnak meg,mert rejtőznek és félnek :(

félnek felvállalni az érzéseiket,rejtőzködve élnek egyedül magányosan ....

Sajnos sokan felszinesek :( szomorú!

én sajnos a kategória amit kiírtál én a végén vagyok 30N

ne aggódj máshol is kihaltak az ilyen emberek a világban nehéz találni normális emberileg emberséges embereket :(

sajnos!

2017. febr. 21. 06:57
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Minden nonek bejon az udvarlas, a kedvesseg egy jokepu ferfitol. Ha nem jokepu,akkor a kedveskedo,udvarlo ffi olyan mint a kutyaszar, ami a cipo talpara ragadt: minel hamarabb meg kell szabadulni tole.
2017. febr. 21. 07:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem létezik. Minden nőnek csak a külső meg a pénz számít.
2017. febr. 21. 07:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Szóban nem haltak ki, szóban mind ilyet akar... Gyakorlatban viszont nem.
2017. febr. 21. 10:23
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem van,csak sokan ezt abban a nyálcsorgatós stílusban próbálják elérni ami nem romantikus es nem imponáló,hanem inkább taszító.
2017. febr. 21. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!