Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány, akinek ez bejön?
Sziasztok :) Létezik olyan nő (18-30) a mai világban, akinek bejön, ha egy férfi udvarol, kedveskedik, és a belső értékeket is szem előtt tartja?
Budapesten szerintem ezek a lányok kihaltak.
Nem tudom, milyen mai világról beszélsz, 20-30 évvel ezelőtt is gáz volt túltolni a jópofizást és állandóan kedveskedni a lányoknak. Az ilyen pasik idegesítők, hogy folyton nyáladzanak.
Az udvarlás pedig abban merül ki általában, hogy ha el lett utasítva a pasi, akkor is tovább ostromolja a lányt, amíg az kénytelen nem lesz bunkón elküldeni mert az agyára megy, hogy nem fogja fel, mit jelent a NEM. És akkor ki a hibás? Persze, hogy a nők!
Persze, hogy létezik. Én például pont ilyen vagyok, csak azt sajnálom, hogy ezek a férfiak valahogy nem találnak meg, és én se találom őket...
És Budapesten élek, úgyhogy itt sem haltunk ki.
"csak azt sajnálom, hogy ezek a férfiak valahogy nem találnak meg, és én se találom őket... "
Én ismerek ilyet, de menekülnél egy idő után előle, csak elsőre hangzik romantikusnak ez az egész.
Kedves #10-es: Társkeresőn történő megszólítás.
Kedves #14-es: Túlzásokba azért én sem szeretek esni. Nem nyálgép vagyok, hanem egy igényes udvarias férfi :)
igen léteznek!
sajnálom,hogy az ilyen férfiak valahogy nem találnak meg,mert rejtőznek és félnek :(
félnek felvállalni az érzéseiket,rejtőzködve élnek egyedül magányosan ....
Sajnos sokan felszinesek :( szomorú!
én sajnos a kategória amit kiírtál én a végén vagyok 30N
ne aggódj máshol is kihaltak az ilyen emberek a világban nehéz találni normális emberileg emberséges embereket :(
sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!