Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normális férfiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális férfiből vagy normális nőből van kevesebb?

Figyelt kérdés

Tudom, a legjobb helyen teszem fel a kérdést, ahol bárki bármilyen neműnek vallhatja magát, de reménykedem benne, hogy a névtelenség miatt legalább a többség valós adatokat ad, akár indokolhatjátok is.

Úgy gondoltam a fontos információk a kor, nem, magasság, súly, illetve lakhely, például

27/F/175/80/BP vagy 23/L/165/50/Mucsajröcsöge

Mivel már régóta ismerem az oldalt, megpróbálom röviden definiálni mit értek normális alatt.

normális férfi: Nem csak a fullos plázacicákra bukik.

Nem akarja sem elnyomni a nőt, annak akarata ellenére, de nem is anyakomplexusos tutyimutyi szerencsétlen.

Nem drogos vagy alkoholista.

Nem csalja meg a nőt, nem keveredik zűrös ügyekbe, nem életvitelszerűen munkanélküli, de nem is pénzzel kompenzáló vagy munkamániás akinek a nőre nem jut ideje.

A szexben is normális, törődik a nővel.

normális nő: Nem csak a férfiak 20%-át tartja partiképesnek, nem csak a sportoló és filmsztár külsejű példányokra bukik.

Nem aranyásó, nem elitista, nem prostituált, nem drogos, alkoholista.

Nem csalja meg a férfit.

Nem konzervatív, akkor sem akar élősködni a férfin.

Ha modern, karrierista, akkor nem akarja elnyomni a férfit, hanem egyenrangú emberként kezeli, akkor is, ha ő társadalmilag magasabb szinten áll.

A szexben is normális, ha valami gondja van, akkor közli a férfivel, hogy mindkettőjüknek jó legyen, rendelkezik normális szexuális kultúrával.

2017. febr. 20. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy "normális", (igazi) nő független és önellátó,ja és persze van saját élete.

Bp.F40

2017. febr. 20. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, fura vagyok-e, de a legtöbb ismerősöm (nem barátom, ismerősöm) beleillik ezekbe a kategóriákba mindkét nemből, kivéve persze a szexet, mert ott nem tudok nyilatkozni másokról.
2017. febr. 20. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, és 23/N/a többi miért fontos? / nem írom le, hol lakom
2017. febr. 20. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
én mostanában nagyon kevés normális emberrel találkozom, legyen az férfi vagy nő. persze az én hibám lehet, vagy nem mozgok jó környezetben.
2017. febr. 20. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!