Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon sok a rosszindulatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok a rosszindulatú ember itt, akár van kapcsolata, akár nincs. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nekem nincs kapcsolatom, férfi vagyok és mégsem szólok be senkinek :o

Ui. :nekem nem nagyon szólnak be, de amilyen hozzászólásokat látok...

2017. febr. 20. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Tartsd meg a jó szokásodat, és próbálj meg kevesebb időt itt és több időt hús vér emberek között tölteni. ;)
2017. febr. 20. 14:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak tényleg rosszindulatúak, de van olyan kérdés, amire nem lehet nyugodtan válaszolni, mert olyan bicskanyitogató a kérdező stílusa, vagy olyan dolgokat vár el, amit épeszű ember nem.
2017. febr. 20. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem mindegy ez neked....

:D (vicc volt)

Én csak trollkodok már...Meguntam a sok marhaságot ami itt folyik.Néha adok tanácsot de rájöttem hogy felesleges..

2017. febr. 20. 15:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Csináljunk egy jó kis gyk-s találkozót majd nyáron :'D
2017. febr. 20. 15:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Jó lenne gyk-ás találkozó, annak idején fel is vetette valaki ezt az ötletet,de semmi nem lett belőle.
2017. febr. 20. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Én csak a gonosz emberekkel vagyok gonosz. Ha normális valaki, akkor engem kenyérre lehet kenni :D
2017. febr. 20. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
A sikertelenségüket itt vezetik le.
2017. febr. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!