Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondtam a csajnak, hogy nem barátkozni, hanem szexelni akarok, lepattintott. Másnap küldött egy sms-t, hogy látott x helyen. Ez mi?
Ráadásul először még jópofiztam, úgy pattintott le. Később megmondtam neki hogy mit akarok, ismét lepattintott, de úgy hogy hosszasan körülírta hogy se komoly, se komolytalan kapcsolatra nincs esélyem.
Ezzel én le is zártam volna, de dob egy ilyen sms-t.. Mit akar ezzel?
Ha valaki nálam azzal indít, hogy ismerkedni szeretne, én nemet mondok, aztán ő bedobja, hogy akkor legalább szexeljünk, az elég rosszul veszi ki magát. Kb.olyan, mintha alapból csak szexet akart volna, és nem is akart volna megismerni. És persze ez nem feltétlen így van, de rosszul hangzik.
Lehet meggondolatlanul rávágta nem akar ismerkedni, aztán hazament és belegondolt mit hagyott ki, ezért rádírt egy smst-t,és akkor hátha van még esélye az ismerkedésre. Még mindig azt mondom, tőle kell megkérdezni.Én mondjuk biztos nem azért írnék,mert barátkozni akarok,de ez korfüggő gondolom. Kár hogy a GYK-s kérdések után már nem derül ki mi lett a valódi válasz, vagy megoldás a kérdésre...34L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!