Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális férfiaknak miért nem tetszenek a "plázacicás" külsejű lányok? Azonnal előítéletesek lesznek?
Na ez mondjuk pont előítélet. Én szőke vagyok, de velem tudsz beszélni a kvantumfizikáról.
#13 Szőke és szőke között is van különbség. A platinaszőkére festett hajú nők általában nem az eszükről híresek.
Kép alapján melyikről gondolnád, hogy intelligensebb? A kérdező által linkelt nőről, vagy róla? [link]
Nekem tetszenek a plázacica külsejű lányok! De akit linkeltél nagyon undi. Létezik az ízléstelen meg az ízléses "plázacica" nekem az utóbbi tetszik, a két méteres műszempilla a saját bőr árnyalatánál 20x sötétebb agyon szolizott alapozózott bőr, 35 centis magassarkú, 2 méteres gagyi póthaj, "zimány linda a példaképem" - na az ilyenek egyetlen normális férfinak sem fognak tetszeni ezek a "nők" undorítóak, minden pasas jobban is jár ha elkerüli őket, valószínűleg sokat is dobnak a nők negatív megítélésén miszerint nekik csak a pénz kell meg bwm meg kigyúrt test.
Akit te linkeltél szerintem az a csaj is ilyen szóval nem nem jön be. Mondjuk én nem is vagyok teljesen normális férfi azt tegyük hozzá :)
Nekem van platinaszőkére festett barátnőm. Vele is lehet kvantumfizikáról beszélgetni.
#16-ossal értek egyet.
Aki ilyen szinten "megcsinált"/"műanyag", az nem igazi. És ami nem igazi, az nem őszinte, tehát hazug.
Tehát nem passzol egy normális férfihez.
Ennek a kislánynak egy szintén testképzavaros, szétkokszolt, húszéves Zyzz (vagy hogy hívták a gyereket)-fan az analógja, nem egy normális férfi.
Nyilván megfordul a fejemben, hogy egy 2 méter magas, "buta", kopasz, kigyúrt tag illik hozzá, ha látok egy hasonló lányt az utcán, de konkrétan 2 mondat után megváltozna a véleményem.
Egyébként nem kezdeményeznék ilyen típusú lánykáknál, pedig tényleg tetszenek' egy picit. ;)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!