Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A normális férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normális férfiaknak miért nem tetszenek a "plázacicás" külsejű lányok? Azonnal előítéletesek lesznek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 14:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es, féltékenységet érzek a szavaidban. :D
2017. febr. 19. 15:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szétpirított testű nő hétköznapi és elfogadható kategóriába esik? Melyik univerzumban? :)
2017. febr. 19. 15:24
 13/21 anonim ***** válasza:

Na ez mondjuk pont előítélet. Én szőke vagyok, de velem tudsz beszélni a kvantumfizikáról.

2017. febr. 19. 15:25
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

#13 Szőke és szőke között is van különbség. A platinaszőkére festett hajú nők általában nem az eszükről híresek.

Kép alapján melyikről gondolnád, hogy intelligensebb? A kérdező által linkelt nőről, vagy róla? [link]

2017. febr. 19. 15:30
 15/21 tooHandsome ***** válasza:

Nekem tetszenek a plázacica külsejű lányok! De akit linkeltél nagyon undi. Létezik az ízléstelen meg az ízléses "plázacica" nekem az utóbbi tetszik, a két méteres műszempilla a saját bőr árnyalatánál 20x sötétebb agyon szolizott alapozózott bőr, 35 centis magassarkú, 2 méteres gagyi póthaj, "zimány linda a példaképem" - na az ilyenek egyetlen normális férfinak sem fognak tetszeni ezek a "nők" undorítóak, minden pasas jobban is jár ha elkerüli őket, valószínűleg sokat is dobnak a nők negatív megítélésén miszerint nekik csak a pénz kell meg bwm meg kigyúrt test.

Akit te linkeltél szerintem az a csaj is ilyen szóval nem nem jön be. Mondjuk én nem is vagyok teljesen normális férfi azt tegyük hozzá :)

2017. febr. 19. 16:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert már ez is túlzás... És van az a mennyiségű "szépészkedés", ami már kitakarja a nőt. Most sokan fognak fehördülni mindkét nemből, (már aki olvassa) de én először mindig az arcot nézem meg, az eldönti, hogy érdemes-e tovább. Az arc ugyanis a jellem lenyomata. A mögötte levő emberé. És ha valaki "túl igényes", az bujkál... annak önbecsülési gondjai vannak. A külsőn végzett ilyen mértékű "turbó" nem más, mint pótcselekvés szerintem. Tanácstalan kétségbeesés. Aztán vannak olyanok is, akik attól félnek, ha kinézik őket, ha nem hoznak egy szintet... ez semmivel sem jobb, mint az előző, csak az önértékelési gond immáron nem emberi, hanem társadalmi szinten jelenik meg. Semmiképp nem üdvözítő, akár egy divatirányzatnak, akár a reklámoknak, akár egy hamis énképnek próbál valaki megfelelni.
2017. febr. 19. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem van platinaszőkére festett barátnőm. Vele is lehet kvantumfizikáról beszélgetni.

2017. febr. 19. 16:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem nincs különösebb gondom a plázacicákkal, csak arra vigyázzanak,hogy ne előttem andalogjanak, ha netalán betévedek egy plázába és szeretnék minél előbb valamelyik műszaki üzletben kikötni :) Egyébként ha nincs gond a személyiségével, akkor nem izgat,hogy plázacicás külseje van.
2017. febr. 19. 16:59
 19/21 anonim ***** válasza:

#16-ossal értek egyet.

Aki ilyen szinten "megcsinált"/"műanyag", az nem igazi. És ami nem igazi, az nem őszinte, tehát hazug.

Tehát nem passzol egy normális férfihez.

Ennek a kislánynak egy szintén testképzavaros, szétkokszolt, húszéves Zyzz (vagy hogy hívták a gyereket)-fan az analógja, nem egy normális férfi.

2017. febr. 19. 23:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Nyilván megfordul a fejemben, hogy egy 2 méter magas, "buta", kopasz, kigyúrt tag illik hozzá, ha látok egy hasonló lányt az utcán, de konkrétan 2 mondat után megváltozna a véleményem.

Egyébként nem kezdeményeznék ilyen típusú lánykáknál, pedig tényleg tetszenek' egy picit. ;)

20f

2017. febr. 20. 04:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!