Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a csajok nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csajok nem szeretik a lábfétises pasikat, akkor miért van majdnem minden csajnak kitéve "lábas kép"?

Figyelt kérdés
Kb. 10 csajból 8-nak van olyan képe közösségi oldalakon ahol határozottan látszik a lába, és ezek közül nem ritka az olyan, amikor konkrétan lefényképezi a lábát és felteszi azt. Miért csinálnak ilyet a csajok ennyire nagy gyakorisággal, ha egyszer a lábfétis az gáz egy pasiban?
2017. febr. 17. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a koromlakkjukat akarjak mutatni a kepen, ha kifejezetten labfejes kepet tesznek ki, ha csak siman latszik a labfej, az meg semmire nem utal.

Egyebkent nem minden lany szerint gaz a labfetis, szerintem semmi gond nincsen vele.

2017. febr. 17. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Valószínűleg nem azért rakja ki, hogy a pasik a lábára izguljanak!

Lehet ő teljesen másért teszi fel a képet, pl. hogy az új pedikűrjét mindenféle csillámpóni díszítéssel megcsodálják.

Erre nem gondoltál? :)

2017. febr. 17. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem gáz, sokkal elfogadhatóbb, mint egyéb fétisek.
2017. febr. 17. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Soha életemben nem láttam még ilyen fotót, mutatnál egyet? (Ha már úgyis arc nélkül vannak, hisz a lábukról készült)

Amúgy a páromnak van egy enyhe lábfétise, mi azzal a gond? :D Jó érzés, mikor kényezteti. :D

2017. febr. 17. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Talán mert nem minden kép férfiaknak szóló üzenet, amit egy csaj kitesza facebookra?
2017. febr. 17. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

" ahol határozottan látszik a lába"

Hát, a legtöbb csajnak vannak lábai :)

Nem a lábfétises pasik miatt teszik ki, hanem körömlakkot, cipőt megmutatni, a tengerpartos lábas fotó meg nagy divat mostanában.

2017. febr. 17. 16:35
 7/12 anonim ***** válasza:

#4: tele ilyen fotókkal a net:

[link]

2017. febr. 17. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
De szeretik az ilyen pasikat. :D
2017. febr. 17. 17:29
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

A linket nem tölti be, de rákerestem, hogy "beach feet"... Ilyet én is szoktam néha csinálni, egyszerűen azért, mert

- könnyű megcsinálni, nem kell megkérni senkit, vagy ilyesmi

- a lábam nem vág hülye fejet

- a lábam nem dagadt

- a lábamon nem áll rosszul a fürdőruha

- általában tengerparton a víz fele nézve ülök, így a lábam van arra, azt tudom úgy lefotózni, hogy a víz is rajta legyen

Őszintén szólva soha eszembe se jutottak a lábfétises pasik, mikor csináltam ilyen képet :D De ezek után valószínűleg többször nem fogok :DDD

2017. febr. 17. 17:35
 10/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Fun fact: a lányok nem mindent a pasik kedvéért csinálnak.
2017. febr. 17. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!