Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok nem szeretik a lábfétises pasikat, akkor miért van majdnem minden csajnak kitéve "lábas kép"?
Szerintem a koromlakkjukat akarjak mutatni a kepen, ha kifejezetten labfejes kepet tesznek ki, ha csak siman latszik a labfej, az meg semmire nem utal.
Egyebkent nem minden lany szerint gaz a labfetis, szerintem semmi gond nincsen vele.
Valószínűleg nem azért rakja ki, hogy a pasik a lábára izguljanak!
Lehet ő teljesen másért teszi fel a képet, pl. hogy az új pedikűrjét mindenféle csillámpóni díszítéssel megcsodálják.
Erre nem gondoltál? :)
Soha életemben nem láttam még ilyen fotót, mutatnál egyet? (Ha már úgyis arc nélkül vannak, hisz a lábukról készült)
Amúgy a páromnak van egy enyhe lábfétise, mi azzal a gond? :D Jó érzés, mikor kényezteti. :D
" ahol határozottan látszik a lába"
Hát, a legtöbb csajnak vannak lábai :)
Nem a lábfétises pasik miatt teszik ki, hanem körömlakkot, cipőt megmutatni, a tengerpartos lábas fotó meg nagy divat mostanában.
#4: tele ilyen fotókkal a net:
A linket nem tölti be, de rákerestem, hogy "beach feet"... Ilyet én is szoktam néha csinálni, egyszerűen azért, mert
- könnyű megcsinálni, nem kell megkérni senkit, vagy ilyesmi
- a lábam nem vág hülye fejet
- a lábam nem dagadt
- a lábamon nem áll rosszul a fürdőruha
- általában tengerparton a víz fele nézve ülök, így a lábam van arra, azt tudom úgy lefotózni, hogy a víz is rajta legyen
Őszintén szólva soha eszembe se jutottak a lábfétises pasik, mikor csináltam ilyen képet :D De ezek után valószínűleg többször nem fogok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!