Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
Kedves 2-es ahelyett ,hogy itt okoskodsz,adhattál volna tanácsot is...
Én sajnA nem tudok,mert ilyen helyzetben vagyok én is
#2: Én sosem gondoltam, hogy ez könnyű, legyen az férfi vagy nő... Én alapvetően úgy gondolom, hogy a férfinak kellene kezdeményezni, de mivel én tudom, hogy ő ki, ő pedig nem, így ha nem akarom, hogy más gyorsabb legyen, mégiscsak nekem kellene...
Többiek: Remélem kitalálunk valamit, jó érzés, hogy más is van így :)
Nos ugye az alapvető probléma ilyenkor az szokott lenni, ha az ember úgy gondolja, hogy "ha odamegyek, de nem sikerül, akkor végképp semmi esélyem nem lesz utána". Igaz? De ezzel csak az a baj, hogy ha nem mész oda, akkor 0 esélyed van, ha odamész, akkor minimum 1. :) Tudni kéne, hogy milyen típusú a srác, én a lazábbak közé tartozom, talán ezért is van, hogy könnyen odamegyek egy nőhöz, és nagyon meglepődöm, ha egy nő jön oda hozzám (nem sokszor, de előfordult), viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem örülök neki, sőt, kicsit talán szexi is. Ez nem jelenti azt, hogy te futnál a pasi után, ha lekoptat, te ráakadszkodsz, az a pasi után való futás, ez szimpla helyzetkihasználás. Ha tetszik, ne habozz, nincs semmi értelme, mert odamegy egy "tökösebb" nő (bocs :D), és elviszi. Most ne állj le azon gondolkodni, hogy ő miért nem jön oda, meg mittudomén, lehet, hogy ő is félénk, de nagyszerű társra lelnél benne, lehet, hogy van barátnője, de legalább nem őrlődsz, hanem azt is megtudod, lehet, hogy homály szegény egy kicsit, aztán nem is nagyon látott meg, hiába próbáltál vele szemkontaktust felvenni, sok oka lehet. Ha kicsit "gyökerebb" (elnézést a kifejezésért, nem tudom máshogy mondani :D), akkor alakíts ki egy helyzetet, amiből el tudtok kezdeni beszélgetni, vagy ha ilyen úriemberes-típus (pl zakóban jár, nyakkendőben), akkor is ez a megoldás, ha picit lazábbnak látod, akkor meg menj oda, és mondd meg neki, hogy bejön. Én egy ilyennek pl a felocsúdás után nagyon örülnék (nyilván feltéve, hogy bejön a nő, de ezt innen úgysem tudod meg):
Szia! Ne haragudj, hogy csak így idejövök, de láttalak már párszor errefelé, és helyes srácnak tűnsz. Nem igazán szoktam pasikat leszólítani, így nem is akartam gondolkozni azon, hogy mit mondjak, inkább idejöttem.
Erre ha normális választ kapsz, akkor sínen is vagy. Ha nem, akkor úgyis leves az egész. Sok sikert! :) 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!