Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ezzel a "kisfiúval"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a "kisfiúval"? Azért is tettem ""-be, mert amúgy 26 éves, én 32 vagyok, de egyszerűen úgy viselkedik, mint egy nagy gyerek.

Figyelt kérdés
Tárkeresőn ismertem meg 1 hónapja, aztán össze is jöttünk. Tegnap este együtt is voltunk, és olyan élmény fogadott, amit nem tudok hova tenni. Egyszerűen elsült egymás után 3x. Először a orálisan épp hogy hozzáértem, fel sem állt neki, és már elélvezett, ez 2x is megtörtént. Utána próbáltunk szexelni, gumit húzott fel, de azt sem előttem, hanem a fürdőszobában, majd épphogy kettőt löktünk, megint elment. Aztán éjjel, amikor egymás mellett aludtunk, arra ébredek fel, hogy csinálja magának, kérdezem, te mit csinálsz, mondja semmit és gyorsan magára húzta a takarót. Reggel mikor felkeltünk, már rögtön felöltözött, mondom, nem jó a nadrág, amit adtam, ilyen tréning gatya, mondja, á, már ő felöltözött. Aztán bepróbálkoztam még egy orálissal, dettó ugyanaz, mint előző este. Mondta is, hogy ne haragudjak, de már rég volt nővel, kb 2 hónapja.... Meg az is fura volt, hogy a makkjára folyamatosan ráhúzta a bő rt és ha véletlenül feljött, sziszegett, hogy az milyen érzékeny neki. Na, most így ezek után erősen elkezdtem gondolkodni, hogy mit tegyek? Nekem az a fura, hogy nem is áll, mégis elélvez, mintha vmi korai magömlése lenne. Amúgy azt tudni kell, hogy mióta összejöttünk, állandóan szívecskéket küld messengeren, kb 10 percenként, meg hogy ő mennyire szerelmes belém.

2017. febr. 12. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

#7-es nem mindenki akar tanárnénist játszani 32 évesen. Ezt kéne felfogni. Kit érdekel, hogy Ő milyen személyiség?

A saját boldogságod kell nézni, ha neked nem felel meg, akkor nem szabad magad ostorozni, vesződnöd, csakhogy a másiknak jó legyen, aki alapból nem volt őszinte.

Persze 2 hónap után ilyen reakciók.. jó vicc!

2017. febr. 12. 21:32
 12/17 A kérdező kommentje:
De azt miért csinálta, mikor egymás mellett aludtunk és arra ébredek fel, hogy csinálja magának. Az miért kellett, mikor előtte 3x is elment?
2017. febr. 12. 21:43
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Mivel ha egy szűz fiúnak "pi-n-á-t" adsz, akkor nincs olyan, hogy elég. Három alkalom, főleg hogy ilyen gyorstüzelő, semmi. Egyáltalán nem fárasztja le az embert.

Gondolom a vágy hatalmas volt benne, azonban túlságosan félt felkelteni téged, és további erotikus dolgokra csábítani. Így hát.. maradt a marokmarcsa, és a hit, hogy nem bukik le. :D

Örülj, hogy elkaptad.. képzeld el, hogy mi van ha hatalmasat robban, és reggelre a hajadon már a fésű sem segít! :)

2017. febr. 12. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Én othagynám

N25

2017. febr. 12. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Hú, szegény srác... Többszörösen is segítségre van szüksége. A fitymaszűkület tényleg esélyes, el kéne mennie vele orvoshoz. Ha fél mondd meg neki, hogy nem fogják körülmetélni, megmarad a fitymája és ez rutinműtét, semmi baja nem eshet. Ennek kell az elsőnek lenni, a lelki része meg a szüzesség kérdése csak ezután jöhet, mert amíg ezt nem oldjátok meg addig be sem tudja neked tenni, mert az is fáj neki. Ha úgy döntesz, hogy neked nincs időd rá várni akkor is egy nagy beszélgetésnyi időt még szánj rá és indítsd el őt a változás útján. Ha ezt megteszed neki évekkel később is hálásan fog gondolni rád.
2017. febr. 12. 22:55
 16/17 omba ***** válasza:
"azt mondtam, hogy inkább hagyjuk." - szerintem is, de úgy általában az egész pasit. (?)
2017. febr. 13. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Szűzként mondom, hogy szerintem a minimum lenne, ha hamar elélvezel, hogy utána orálisan és kézzel kielégíted a nőt.
2017. febr. 13. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!