Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy kollégám, de ő foglalt. Jelezzek felé egyáltalán? Ha igen, hogyan? Vagy hagyjam?
Ő 40 körül lehet, együtt él egy nővel, de nem házasok.
A nő a képek alapján (facebook) idősebb nála, nagydarab, nem egy szépség. Tudom, ez relatív, meg hát valami miatt csak megtetszett neki anno...
Nem tudom, hogy valahogy kezdeményezzek-e, és ha igen, akkor azt hogy tegyem.
Nem tudok már pasizni, főleg nem munkahelyen. Nagyon ritkán futunk össze a folyosón, akkor csak köszönünk.
Ami miatt felmerült bennem a kérdés, az a dolog erkölcsi oldala. Vagy ezzel ne foglalkozzak, ha társat keresek?
Szóval engem tavaly év végén 12 együtt töltött év után hagyott el a párom, egy másik nő miatt. Az a nő jól tudta, hogy én vagyok, mégis rámászott a páromra, aki végül az újat és izgalmasat választotta, pedig sokáig gyötrődött.
És most ott tartok, hogy legyek-e olyan, mint az a liba, akit én lerbancozok. Mert ha bepróbálkoznék egy foglalt pasinál, akkor én is ugyanolyan lennék.
Nem akarok szerető lenni, meg egyébként sincs rá semmi garancia, hogy bejönnék neki, csak hogy egyáltalán érdemes-e megpróbálnom, jelezni neki valahogy.
Egy barátnőm szerint mindenképpen, mert nagyon sok ember él rossz vagy lapos kapcsolatban, csak nincs motiváció, ami miatt kilépjenek belőle, de egyébként nem boldogok.
Ezért kell kezdeményezni, mert ha ez van, akkor meglenne a motivációja. Ha meg boldog és szereti azt a nőt, akkor úgyis hiába kezdeményezek.
Ti mit tennétek? (És ha vmit tennétek, azt hogyan?)
33/N
A Te esetedben szerintem is inkább elmúlt, mint vmi miatt miatt kiábrándult. Túl sok idő telt el. :(
Arra nem vagyok képes, hogy összejöjjek vkivel, csak azért, hogy legyen vkim. Sokan így vannak vele, nagyon sok kapcsolatnak köze sincs a szerelemhez, csak együtt könnyebb.
Nekem ez nem megy, én nem tudnék úgy hozzáérni, lefeküdni vele, ha egyszer nincs meg a szikra.
Írtam korábban egy barátról, aki itt van, mégsem próbálnám meg vele.
Emellett van egy kollégám, aki már több, mint 5 éve elég erőteljesen próbálkozik, vele is jóban vagyunk, de ennyi, ennél több nekem nem megy, pedig nem is nézne ki rosszul, de nem vonzódom hozzá és kész. Akkor inkább egyedül vagyok, mint hogy olyan valakivel legyek, aki nem mozgatja meg a fantáziám.
Azért remélem, nem maradsz örökre egyedül, én legalábbis szeretnék hinni benne, hogy vár még rám nagy szerelem...
Nem agyaltam én ilyesmin egy pillanatig sem, h miért nem vette el. Itt írt vki olyasmit, amiről ez jutott eszembe, hogy több féle megközelítés is lehetséges.
Persze, én nem vagyok komplett, sőt mindenki hülye, csak te vagy helikopter!
Na erről beszéltem, semmit sem tudsz rólam, de azt hiszed, milyen nagyon okos vagy. Hát én meghagylak ebben a hitben, a hülye embert úgysem lehet meggyőzni. :)
Sok sikert a további észosztáshoz!
A kérdező egy értelmes nő, és nem hinném,hogy mindenki csak racionális, jól átgondolt, másoknak is megfelelő döntést hoz csak, néha bizony az érzelmek kerekednek felül. Ráadásul innen nem is biztos,hogy úgy látjuk a történetet mint ahogy a kérdező.
Többször hozzászóltam már, én javasoltam az ismerősöm keresztüli érdeklődést, a gyerekvállalás kérdését.
Megértem a kérdező dilemmáját, és egyenlőre nem lépett, csak tépelődik, tanácsot kér.
Nem minden helyzet olyan nyílegyenes a párkeresésben, bár ebben az esetben nagyot tesz a latba,hogy a férfi kapcsolatban él.
Az nem biztos kérdező,hogy hiába kezdeményeznél ha boldog kapcsolatban él és szereti a párját. Lehet,hogy el tudnád csábítani egy időre, de gondolom harmadik félként a történeted után nem ezt szeretnéd.
Az a baj kérdező, hogy ha valakit el lehet csábítani a párjától, akkor pár év múlva mellőled is ugyanúgy el fogják szedni. Vagyis pontosan ugyanott fogsz tartani, mint most, hogy nyalogatod a sebeidet egy hosszú kapcsolat után, és r.bancozod az új nőt (csak a két időszak között téged fognak r.bancozni).
Arról nem is beszélve, hogy akárhogyan is alakul, önként és dalolva állítasz ki magadról szegénységi bizonyítványt a munkahelyeden és közös ismerősi körötökben... ezt nem lehet diszkréten és észrevétlenül meglépni. Mert ha egy random ismerőssel csinálod, akkor az csak a te gyomrodon múlik, de ez így szerintem rizikós és többet lehet rajta bukni egy pasinál.
Akárhogyan is alakul, magamról állítok ki szegénységi bizonyítványt?
Én tényleg elfogadom a teljesen elutasító választ is, ha normális stílusban van megírva.
De miért szegénységi bizonyítvány az, hogy tetszik vki?
És azt írod, akárhogy is alakul... szóval akkor semmi esély nincs rá egy ilyen helyzetben, hogy ha vki elhagyja a párját vki másért, akkor az új kapcsolat tartós legyen és örökre szóljon? Akkor itt már 100%, hogy pár év múlva ugyanez megtörténik, és az illető újra lelép vki más miatt?
Valóban nem egyszerű, bár akár annak is tűnhet. Jól sejted, nem "egy időre" akarom megszerezni, sőt talán az menne is, nőies nő vagyok, talán ki tudnám használni az adottságaimat, de épp erre írtam, hogy nem akarnék a szeretője lenni.
Lehet teljesen felesleges ez az egész agymenés, mert észre sem vesz, de így meg örökké azon agyalnék, mi lett volna, ha... és ezt sem akarom.
Én is igy vagyok nem kell màs csak azért mert ketten minden könnyebb vagy hogy legyen vki mellettem..màr kezdem megszokni az egyedüllétet..és igen te zàrd le mert làtod nàlam is 5éve tuti tart mert benned marad a mi lett volna ha.. ugye esetembe foglaltak voltunk.. de én màr nem vagyok akkpr minek mondja velem àlmodott hogy tovàbb hitegessen?? Ha rossz neki a kapcsolata lépjen ki.. vagy anyagiak kötik öket össze?? Nekem mondta anno megfejthetetlen vagyok és ő volt az..ő adta a jeleket pl.üditős üvegek felirata és azt mondta "neked szol"zenék az adatlapjàn "elmondom majd"-csak nem mondta majd mikor 20év mulva? :P nekem mondta mikor végzett a műszakkal "jo szorakozàst"pedig ő szorakozott.. de mit miért tett? Amigy olvassa ezeket amit irok.. okosan kell csinàlni azt is mondta .. szerintem az exem nőjéhez is köze van :) mert kaptam olyan üzit a neten névtelen tartsd meg ha tudod..
Az iràsaim alapjàn dilisnek tünök de tudom sokmindenhez van köze meg oli haverjànak is ..
Értelmes, talpraesett nő, megszerzi azt ami, aki kell neki.
Az élet ilyen. Aki mujáskodik, lelkizik, az egyedül marad.
Melyik ertelmes okos nonek kell mas hasznalt jateka ?
Szerintem aki okos olyat tud szerezni aki csak erte doglik kizarolag halalossan
Ha van benned erkölcsi tartás, akkor nem, ne jelezz. Addig semmiképp, amíg foglalt. Ha nem jó a kapcsolata, majd kilép, és akkor anélkül flörtölhetsz vele, hogy bárki másnak kárt okoznál. Tudom, ehhez türelem kell, és nem is biztos, hogy megtörténik. De így helyes.
Csak egy vélemény, de szerintem a párkeresés is olyan, mint minden más. Amíg más szféráiba nem turkálsz bele, addig rendben van. Ha más kárán húzol hasznot, az semmiképp nem lehet helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!