Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ismétli a sors önmagát?
Figyelt kérdés
28 évesen soha nem volt még barátnőm... Mindig ugyanaz lesz a vége valahányszor szimpatikus lesz egy lány... Próbálok kedves lenni vele, beszélgetni, erre azt kapom,hogy félvállról vesznek,illetve nem neznek néznek semmibe. Újra és újra ez történik. Mit tehetnék önmagamért?2017. febr. 11. 23:27
1/5 anonim válasza:
Túl pipogya lehetsz, kissé mézes-mázos. Nem kell mindjárt piedesztálra emelni valakit, mert vágással a lábai között született. Kezeld lazán, poénkdj vele, ne szívd mellre a dolgot és ne akard mindenáron görcsösen becserkészni. Ha túl kedves vagy, azt hiheti a végén, hogy kuncsorogsz a punciért és negatív hatást válthatsz ki vele...
2/5 anonim válasza:
Nem a sors ismétli önmagát, hanem te. Valamit rosszul csinálsz.
3/5 anonim válasza:
talán alábecsülöd vagy nem szereted magad
engem a hideg kiráz attól aki rosszakat mond magáról és önbizalomhiányos
persze a nagyképűség is hervasztó
de ha ilyen kedves vagy biztos megtalálod magad mellé a kedves társadat :)
4/5 anonim válasza:
Én már megkaptam azt, hogy "árad belőlem a szeretet az emberek felé". Ez kb. arra jó, hogy ha valaki maga alatt van, engem hív sörözni, nekem ír, tőlem kér tanácsot. De ha szerelmes leszek, randit kérek, akkor meg engem is félvállról vesznek. Nem igazán szabok határokat, talán veled is ez a baj. Elnézel, elfogadsz mindent attól, akit megszerettél, így nem is becsül meg. Nem mondanám ezt rossz tulajdonságnak, de magadnak nem teszel vele jót. Nem árt néha magadba nézni, hogy pl.: ez a lány szimpatikus, de jó látni, ha mosolyog, ha örül valaminek, ha felvidíthatom - na ekkor kérdezd meg magadtól, hogy és te hogy érzed magad, te mit kaptál cserébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!