Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés programozóként....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés programozóként. Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most kezdek foglalkozni a dologgal professzionális szinten, de úgy érzem, hogy még mindig sok sztereotípia él az informatikusokról. Ha ismerkedem egy lánnyal, szinte félek bevallani, hogy mivel foglalkozom.

Ti, akik már benne vagytok a szakmában: mik a tapasztalataitok? Hátrány jelent a foglalkozásotok?

A fizetés olyan, amiről sokan csak álmodnak, de nem szívesen építenék erre ismerkedésnél.

2017. febr. 9. 18:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A férjem programozó (igen, nagyon jól keres), de ha nem neten ismerkedünk meg, akkor sosem találkozunk. Az ok nem az ő kockasága volt, hanem mert olyan helyekre járt munka után, ahova én sosem.
2017. febr. 10. 09:16
 22/23 anonim ***** válasza:

A párom mérnökinfós, és abszolút normális, vicces, sokszor megnevettet (sokszor percekig csak röhögünk).

Annyi, hogy a rendszerező-logikus "matek" gondolkodása nekem furcsa, mert én meg csapongó vagyok.

Szeret túrázni, haverokkal elmászálni, sörözgetni (velem, külön), nyitott, egyáltalán nem "kocka".

Jól keres, valóban, de pont nem érdekel, ha a szakmámban dolgoznék, akkor kb. 2-2500 frankkal keresnék kevesebbet. De mivel utálom, amit tanultam, inkább elmentem egy kajáldába először kézilánynak, most már felszolgáló vagyok. Ezt szeretem csinálni, és neki az a fő, hogy jól érezzem magam a melómban, ne undorodva járjak be. :)

2017. febr. 10. 09:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj.

Vannak normális lányok,normális értékrenddel,akik képesek tovább látni az alfáknál illetve a hipermenő csávóknál. Nem tudom hogy nézel ki,mennyire hozod a klisés karaktert,de az tuti hogy a javadra vállhat ha egy picit elkezdesz test tudatos lenni. Nem kell kigyúrni magad csak ne legyél pocakos vagy egyszálbelű. 🙃

Amúgy menni fog,mert értelmesnek tűnsz.😊😊😊

2017. febr. 10. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!