Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés programozóként. Mik a tapasztalatok?
Most kezdek foglalkozni a dologgal professzionális szinten, de úgy érzem, hogy még mindig sok sztereotípia él az informatikusokról. Ha ismerkedem egy lánnyal, szinte félek bevallani, hogy mivel foglalkozom.
Ti, akik már benne vagytok a szakmában: mik a tapasztalataitok? Hátrány jelent a foglalkozásotok?
A fizetés olyan, amiről sokan csak álmodnak, de nem szívesen építenék erre ismerkedésnél.
Én még soha nem hallottam semmiféle sztereotípiát ezzel kapcsolatban, pedig 10 éve ilyen körökben mozgok. A pártalálással se nekem se a volt csoporttársaimnak, se a munkatársaimnak nem volt gondjuk, vagy ha igen, nem emiatt.
26/N, senior fejlesztő
Én mindig azt mondom, hogy kőműves vagy tőzsdeügynök vagyok...
A programozó (IT-s) mintha szitokszó lenne a nők szemében, pedig korán végzek a melóban, jól keresek, és napi 8 óra után otthon már kicsi az igényem a gépnyomogatásra ha van párom.
"Unalmas kocka a legtöbb. Nem kéne. Felőlem a seggedet is törölheted pénzzel, infos vagy tehát loser. "
LOL :)
Ismerek gimiből egy ilyen gondokozású csajt. Valami "vállalkozóhoz" ment hozzá, miután műköröm-smink szakon továbbtanul...
Aztán a "vállalkozóról" lassan kiderült, hogy csak költi a pénzt, nem termeli, most valami lepukkant panelben tengeti az életét, és a havi számlák kifizetése okoz neki gondot... Persze, most már érdekes lenne az a programozó srác, aki mellett telne neki egy lekoszlott melegítőnél jobb ruhára, de mikor felajánlotta, hogy találkozgassunk, szó szerint kiröhögtem :)
Nem értem mi baja van a többi lánynak.
Számomra vonzók azok a programozók, akik normális életet élnek munka után.
Nekem már volt 2 programtervező informatikus szakos pasim, egyikükkel se a foglalkozásuk miatt lett vége.
Sőt, átlagban azt mondom az ottani közösségre, hogy NAGYON jó. Szóval nálam a "programozó" lét az már alapból egy jó kiindulópont (lenne ha szingli lennék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!