Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés programozóként....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés programozóként. Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most kezdek foglalkozni a dologgal professzionális szinten, de úgy érzem, hogy még mindig sok sztereotípia él az informatikusokról. Ha ismerkedem egy lánnyal, szinte félek bevallani, hogy mivel foglalkozom.

Ti, akik már benne vagytok a szakmában: mik a tapasztalataitok? Hátrány jelent a foglalkozásotok?

A fizetés olyan, amiről sokan csak álmodnak, de nem szívesen építenék erre ismerkedésnél.

2017. febr. 9. 18:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én még soha nem hallottam semmiféle sztereotípiát ezzel kapcsolatban, pedig 10 éve ilyen körökben mozgok. A pártalálással se nekem se a volt csoporttársaimnak, se a munkatársaimnak nem volt gondjuk, vagy ha igen, nem emiatt.

26/N, senior fejlesztő

2017. febr. 9. 19:24
 12/23 anonim ***** válasza:
Általában a programozó jól keres,vagy az a hír járja hogy jól, a nőket meg legjobban a pénz vonzza, szóval nem probléma a nőzés.
2017. febr. 9. 19:27
 13/23 anonim ***** válasza:
404 girlfriend not found
2017. febr. 9. 19:36
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Én mindig azt mondom, hogy kőműves vagy tőzsdeügynök vagyok...

A programozó (IT-s) mintha szitokszó lenne a nők szemében, pedig korán végzek a melóban, jól keresek, és napi 8 óra után otthon már kicsi az igényem a gépnyomogatásra ha van párom.

2017. febr. 9. 19:40
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
Semmiközöm a programozókhoz, de ha nőként krumplit sütsz a mekiben, akkor te is loser vagy. Sőt, olaj szagú loser
2017. febr. 9. 19:41
 16/23 anonim ***** válasza:
68%

"Unalmas kocka a legtöbb. Nem kéne. Felőlem a seggedet is törölheted pénzzel, infos vagy tehát loser. "

LOL :)

Ismerek gimiből egy ilyen gondokozású csajt. Valami "vállalkozóhoz" ment hozzá, miután műköröm-smink szakon továbbtanul...

Aztán a "vállalkozóról" lassan kiderült, hogy csak költi a pénzt, nem termeli, most valami lepukkant panelben tengeti az életét, és a havi számlák kifizetése okoz neki gondot... Persze, most már érdekes lenne az a programozó srác, aki mellett telne neki egy lekoszlott melegítőnél jobb ruhára, de mikor felajánlotta, hogy találkozgassunk, szó szerint kiröhögtem :)

2017. febr. 9. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem értem mi baja van a többi lánynak.

Számomra vonzók azok a programozók, akik normális életet élnek munka után.

2017. febr. 9. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem már volt 2 programtervező informatikus szakos pasim, egyikükkel se a foglalkozásuk miatt lett vége.

Sőt, átlagban azt mondom az ottani közösségre, hogy NAGYON jó. Szóval nálam a "programozó" lét az már alapból egy jó kiindulópont (lenne ha szingli lennék)

2017. febr. 9. 20:58
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Amíg tanultam, addig nem kellettem a nőknek, nagyon sok rossz dolgot kaptam tőlük. Amióta dolgozok és elég jól keresek vele, azóta furcsa módon megváltozott a hozzám való állásuk. Kár, hogy korábban tönkretettek teljesen. Ennyit a nőkről. Külsőségek kellenek nekik.
2017. febr. 9. 20:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Programozó vagyok, nem szívesen mondanám el az elején mert megérzik a pénzszagot... Nálunk nincs sok tipikus kocka. Mindenki éli mellette az életét, sportol, kalandozik stb, ugyanakkor szakmailag a többség azt hiszem motivált és a szabadidejében is foglalkozik a témával ,hogy jobb legyen... Nos akinek ez nem tetszik jobb ha nem kezd programozóval, ez nem az a szakma ahol amit az egyetemen megtanultál az bőven elég... nem itt folyamatosan fejlődni kell, hogy megtartsd a piaci értéked, vagy esetleg növeld azt. Nem mondom ,hogy a legjobban kereső munka,de egy JÓ szakember könnyen talál még állást és nem fog rosszul keresni.
2017. febr. 9. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!