Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mit tennétek ha valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek ha valaki a ti képeitekkel szédítené a férfiakat netes társkeresőkön?

Figyelt kérdés

2017. febr. 8. 11:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

# 9: Hát, azért megnézném, hogy mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a te képed mögé bújva mondjuk perverz fétisekről levelezik valaki... mert itt általában nem csak "szia, hogy vagy?" típusú levelezésről van szó, hanem egész komoly háttérsztorit kerekítenek a kamu profil mögé és nem ártatlan angyalkának jelenítik meg az illetőt...

Azért kíváncsi lennék, hogy mit szólnál, ha a munkahelyeden azt hallanád vissza, hogy társkeresőn szado-mazo együttlétekhez vadászol férfiakra...

2017. febr. 8. 12:33
 12/21 Noblesse Oblige ***** válasza:

Felvenném az illetővel a kapcsolatot és megkérdezném mennyire vagyok kelendő :D

Azért az elég durva, hogy valaki arra vetemedjen, hogy az én adottságaimmal reklámozza magát. De biztos érdekelne, hogy miért pont én és miért nem valami jobb nő.

2017. febr. 8. 12:36
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

11: nem igazán tudom elképzelni, hogy a munkahelyemen bárki velem akarna társkeresőn levelezni, ha meg nem tesz ilyet, akkor mégis, honnan tudná, miről folyik a perverz párbeszéd?

Egyébként meg kb egy válrándítással elintézném, nagyon nem foglalkoztatna szerintem senkit az irodában, főleg, hogy valószínűleg leesne nekik a kép azonossága melletti eltérő név (mert gondolom, nem az én nevemben csinálná, az lehet, hogy egy kicsit jobban zavarna).

2017. febr. 8. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

7-es: "Ami nyilvános, mondjuk fb-ról "kölcsönveszi" azt cseszheted, nem sért személyiségi jogokat."

EBBEN nagyon tévedsz, a nyilvános oldalon MEGNÉZNI szabad a képeket, de más oldalon FELHASZNÁLNI nem - mert ezzel a szerzöi jogokat sérted meg.

Emellett ha egy kamu profilhoz használja fel valaki, az ezen kivül még a személyiségi jogokat is sérti, azaz duplán büntetendö.

Ez kb ugyanaz, mintha azt állítanád, hoyg egy "nyilvánosan megjelent" könyvben ami van, azt nyugodtan "kölcsönveheted" - pedig ha megpróbálod, akkor igen komoly pert akasztanak a nyakadba!

Kérdezö: A rendörség IGENIS foglalkozik az ilyen ügyekkel, ne hagyd, hogy valaki, akinek nincs kedve dolgozni, elküldjön emiatt. Írásban tegyél feljelentést és akkor mindenképpen KELL valamit tenniük.

2017. febr. 8. 13:16
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

# 13: Az ismerősöm esetében a keresztnév stimmelt, plusz az összes fotóját leszedték a hölgynek (pont attól volt hiteles, hogy hétköznapi képek is voltak). Sőt, nem csak a nő adatait használta, hanem feltérképezte az ismerősi körét és több barátnője nevében is készített kamu profilt és többük nevében levelezett az ismerősömmel (a FB-oldalon meg ugye látszott, hogy ők valóban ismerősök).

Mivel publikus képek voltak, ezért vissza lehetett keresni az eredeti hölgyet, akinek a képeit felhasználták. Mint utóbb kiderült, egyszerre vagy 20-30 pasit hülyített az elkövető 4-5 női profil nevében. Egyébként meg férfi volt.

Rendben, a munkatársaid mondjuk nem leveleznének veled... de mondjuk a munkatársad haverja igen, és megmutatja neki a képet, hogy "nézd, ezt a csajt fűzöm", aztán mesél szaftos részleteket. A munkatársad nem fogja neked elmondani, hogy "képzeld, ezt hallottam rólad!", de a többi kollégának esetleg elmeséli. Aztán csak pislogsz, hogy miért suttognak a hátad mögött. Azért nem olyan ártalmatlan játszadozás ez.

2017. febr. 8. 13:31
 16/21 A kérdező kommentje:
#10: Érdekes, még sose hallottam a hírekben, hogy ilyenért valakit megbüntettek volna. Egy konkrét cikket esetleg be tudnál linkelni?
2017. febr. 8. 14:20
 17/21 Sunshinedoll ***** válasza:
Engem nem zavarna, hadd szédítse őket.
2017. febr. 8. 14:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Még büszke is lennék, ne vicceljetek már. :D
2017. febr. 8. 14:53
 19/21 anonim ***** válasza:
82%

Hírekben meg cikkekben nem fogsz találni ilyeneket, mert ezek nem "hírértéküek", csak az adott privát személyeknek van belöle haszna, illetve kára.

De keress m,eg egy jogi tanácsadást, ott egyértelmüen elmondják, hogy ez így büntetendö dolog!

2017. febr. 8. 15:12
 20/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerinted minden bekerül a hírekbe? Kb. csak a gyilkossági ügyek érik el a média ingerküszöbét! Én is tanúskodtam már többször személyiségi jogi ügyben (rendőrségen, bíróságon és ügyészségen is), de még sose láttam ezt az ügyet a médiában (pedig az egyik érintett mindent megtesz, hogy felhívja a sajtó figyelmét az ügyre, de baromira nem foglalkoznak vele.)
2017. febr. 8. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!