Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek ha valaki a ti képeitekkel szédítené a férfiakat netes társkeresőkön?
Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 11:36
3/21 anonim válasza:
Ha meg tudnám, hogy ki az feljelenteném és az életre elvenném a kedvét a szórakozástól...
Görény az ilyen ember...
4/21 A kérdező kommentje:
#1,3: A rendőrség sajnos nem foglalkozik ilyen dolgokkal. Minden 3. társkereső profil kamu. :D
2017. febr. 8. 11:48
5/21 anonim válasza:
Semmit.Ha találkozik a pasival ,úgyis megszívja.
6/21 anonim válasza:
Jelenteném. A személyes jogaidat sérti, kell hogy foglalkozzanak az üggyel.
7/21 anonim válasza:
Ami nyilvános, mondjuk fb-ról "kölcsönveszi" azt cseszheted, nem sért személyiségi jogokat. Jelentheted a társkeresőn, hogy kamu a profil/kép és akkor leszedik ennyi.
30/f
8/21 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni ezt a szituációt.
9/21 anonim válasza:
Engem különösebben nem izgatna. Élőben úgyis lebukik, az meg nyilván nem az én problémám. Magán tárhelyeimről nem nagyon tud intim képeket lopni, amit meg feltöltök facebookra meg a google-profilomra, azok meg teljesen vállalható képek és nem is sért vele személyiségi jogokat, ha felhasználja.
Egyébként, legfeljebb megkérdezném, mennyire vagyok kelendő :D Már rég nem vagyok a párkereső-piacon, érdekelne, mennyire tetszem embereknek :D
10/21 anonim válasza:
Tévedés, hogy a rendőrség nem foglalkozik ilyesmivel. Egy ismerősöm lebuktatott egy ilyen kamu profilt úgy, hogy megkereste a képek eredeti tulajdonosát. A nő feljelentést tett, nyomozás indult az ügyben (az ismerősömet beidézték tanúnak). A nyomozás során kiderült, hogy több nő személyes adataival is visszaélt az elkövető és azt is lenyomozták, hogy ki ő. Addig követtem az eseményeket, hogy az ügyészhez átkerült, tudomásom szerint már bíróságon van az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!