Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek manapság egy átlag alatti pasinak jobb egyedül? Illetve jobb ha belenyugszik, hogy egyedül van?

Figyelt kérdés

2017. febr. 6. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nálatok? Én vagyok a 7 meg a 9 is.

Totál nulla önbizalmad van srác. Neked kéne olyan csaj, aki folyamatosan sajnáltatja magát? Persze hogy kéne, mivel eddig senkid nem volt, és "vigaszdíjként" elfogadnád, még ha csak tudat alatt is.

2017. febr. 7. 00:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Jobb egyedül hidd el,azokat a megaláztatásokat,kinevetéseket amiket én kaptam átlagos kinézettel,hát senkinek nem kívánom,de komolyan...
2017. febr. 7. 11:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Jobb egyedül. Egy nővel esetleg annyi lenne az előnyöd hogy néha dugnátok,de ezért a kis pár perces élvezetért az egész életed rombadöntésével és a szabadságod elvesztésével fizetsz. Egyszerűen nem éri meg.
2017. febr. 7. 15:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Tényleg csak a dugást látjátok egy kapcsolatban?

B*szni nem egy kapcsolatban kell, arra bárki jó még egy rosszabb buliból is.

2017. febr. 7. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Miért még mit tud nyújtani egy nő a kapcsolatban? Állandó nyafogást -követelőzést ,a szabadidőd 100 %-át csak úgy lehet eltölteni ahogy ő akarja,folyamatosan vásári bohócként szórakoztatni kell mert másképp elunja magát ,fizetni a hóbortjait , beszélgetni nem lehet vele,mert értelmesebb komolyabb témára egyből rávágja hogy ez nekem kínai, nem érdekel ..stb Mosásfőzéstakarítás szentháromságot már kikéri magának az összes mai nő,de egyébként nem téma mert simán meg lehet ezt is csinálni 10 perc alatt egy férfinak is egyedül.

Szóval szabadidő eltöltésére és beszélgetésre ott vannak a haverok. Szóval mi marad előnynek ,miért is jó nőt "tartani" ?

2017. febr. 7. 15:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Igazi nőkről beszélgessünk, ne a "nem hivatalosan" témában érintett hölgyeményekről, kérlek. :)

Nyilván több élettelen szajha van, aki csak a fincsi kalandokra nyitott, és nem is érnek többet.

Hidd el, találsz még olyat akivel megéri együtt lenni, és a szex "csak" egy "szükséges extra".

2017. febr. 7. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Igazi nő, vagy réges rég kapcsolatban van ,vagy valami kő alatt bújkálnak mert egyet se látni.
2017. febr. 7. 15:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Elveszve találsz párat. Mellesleg az általad utált példányokból is idővel lehet normális, szerethető egyed ))

Persze ehhez nagyon meg kell változnia *magától*

2017. febr. 7. 15:42
 19/19 anonim válasza:
#15-ös, szó szerint úgy van, ahogy mondod.
2017. febr. 7. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!