Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudott rám a pasim és nem akar velem találkozni! Hogyan csábítsam át magamhoz?
Teljesen lényegtelen mivel foglalatoskodott, ha meg volt beszélve h "szabi" van akkor makkért baszogatod?!?
Én is kitérnék a hitemből ha edzés/bringázás/3v3 közben csesztetne a tündérkém... Nyilván más tészta ha komoly dologról van szó és egy telefontól még nem kell őrjöngeni...
Párkapcsolat ide-oda kell hogy legyen magánélet.
A barátom is szokott játszani, és olyankor eszem ágában nincs zavarni, meg rajta lógni. Egész nap melózik, az az órácska, miután megjön nem zavar, utána úgyis egymással foglalkozunk.
Továbbá ő akkor játszik aztán, mikor én elaludtam, addig simogat, szeretkezünk, vagy filmezünk, de nem hanyagol el.
Amíg ő játszik, én is elfoglalom magam, zenével, írással, olvasok... nem kell folyton egymáson lógni.
Jaj, ez nekem is ismerős :D hál isten ő most eladja a ps4-et, amit vett.
Nyugi, pár napig hisztizik, durcizik, aztán megbékél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!