Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a mindég a szeretet képtelen, érzelmi hideg lányokat találom meg?
Figyelt kérdés
Vagy velem lenne a probléma? Mikor közvetlené és elmélyülté válik a közeledése a részemről, akkor hirtelen elkezdenek távolságtartóakká válni és jégcsappá válnak.
Nem tudom miért van ez.
2017. febr. 6. 19:09
11/19 anonim válasza:
Ha egyszer látnám, hogy valaki "mindég"-et ír, én sem akarnék tőle semmit. Gondolom, így is ejted ki.
12/19 A kérdező kommentje:
"5. Látta, hogy komolyabban veszed, és zavarba jött."
Ez nagyon lehetséges. Nem tudom, mit lehet kezdeni ezzel a zavarral?
2017. febr. 6. 19:46
13/19 anonim válasza:
# 11
Lehet, megkérdezi a lányoktól, hogy "esténként mindég otthol szoktál lenni?" ;)
Viccen kívül, az is lehet, amit egyik előttem szóló írt, hogy zavarba jön a kezdeményezéstől, és ezért reagál rosszul. Nekem is volt olyan korszakom, amikor hárítottam mindent, mert nem hittem el, hogy pont én kellhetek egy kívül-belül jó pasinak.
14/19 Szergej55 válasza:
Mert nagyjából csak ilyen típus van (nem bántásból, ennek is megvan az oka), sajnos ha túlzottan csöpögősre veszed a figurát, automatikusan taszítóvá válsz.
15/19 anonim válasza:
360 fokos fordulat?
(igen, tudom, rátapintottam a lényegre)
17/19 A kérdező kommentje:
Szóval jó lenne egy 180 fokos fordulat.
2017. febr. 6. 21:09
18/19 anonim válasza:
360°-ot ha fordulnának, ugyanoda jutnának, mint a kiindulási pont, 180°-ot akartál írni. Nem tudom, de mér nekem is elegem van ebből. Én meg folyton az érzelmileg defekteseket vonzom be, egyszerűen már kezdem elveszíten ia hitemet abban, hogy van lelkileg egészséges fiatal nő manapság.
19/19 A kérdező kommentje:
Igen és is úgy érzem, elég nehéz lelkileg egészséges fiatal nőt találni.
2017. febr. 7. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!