S:O:S?! Eltűnt a kutyám!?
olvasgasd a kutyás hirdetéseket, esetleg adj fel hirdetést, Te is, hogy a becsületes megtaláló jutalmat kap.
(erre harapni szoktak, akiket a gyors pénzszerzés motivált, mikor befogták a kutyust.)
de lehet, hogy vmelyik korcsmában, bocs! italmérésben, egy félliter borért, vagy egy feles kisüstiért már "gazdát" is cserélt.
a chip jó ha van, de ha eltávolítják belőle és újat kap, elképzelhető, hogy soha az életben nem kapod vissza.
(a nyakörvében, nem volt elérhetőség, telefonszám, cím stb. ahová értesítést adhat pl. egy becsületes befogadó?)
Milyen körülmények között tűnt el?
Zárt kertből,ahonnan nem tudott egyedül kimászni?Felügyelet alatt volt?
Nem akarlak ijesztgetni,de sok helyen lopják a mai "divat" kutyákat,szaporítási céllal és eszük ágába sincs visszaadni.Másik céluk,hogy a gazda visszavásárolhatja,borsos összegért a kutyáját.
Ha az udvarból tűnt el,és egyedül volt...akkor meg sajnos elég felelőtlenek voltatok,egy csivavát nem hagyunk egyedül az udvarban,egy nagyobb ragadozómadár is elviheti (ez nem vicc sajnos).
Szia!
Ne aggódj, szerintem egy kis csivavát azért nagy eséllyel fogadnak be. Ráadásul ha ennyi helyre beszóltál, meg ennyi embert értesítettél, és chipje is van, szerintem nagy rá az esély, hogy visszakapd!
Egyébként meg tudlak érteni, mert én is eleve imádom az állatokat, plusz nekem is van egy pici csivavám (szintén fehér, barna foltokkal, de már vagy egy éve megvan:)), és imádom Őt, szóval nagyon nagyon szurkolok Neked, hogy visszakapd !!!!!! :) És addig is kitartás!
Hát igen, sajnos jó esély van rá az ilyen kistermetű kutyáknál, hogy egy nagyobb állat vacsorájaként végzik.
Hogyan tűnt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!