Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem jóképű, kövér pasiként, hogyan tudnék egy szép arcú, formás lányban vonzalmat kelteni?
Én az emberek szerint egy "szép arcú,formás lány" vagyok. Engem rohadtul nem érdekel a pénz meg a BMV szóval,ne gyertek mindig ezzela hülyeséggel.Elég baj ha valakit azzal szedsz fel,meg az olyan is lesz.Először próbáld a nőket emberként tisztelni,nem pedig megvehető tárgyként.
Szerintem igenis összejöhet egy ilyen kapcsolat,nekem is vannak ducibb ismerőseim,akiknek vékony csinos barátnői voltak. A személyiség az ami a legfontosabb,arra gyúrj. Hogy legyél intelligens,legyen humorod,stb.
165 cm mellé a 120 kiló az nem duci, hanem kövér disznó.
Ha csak duci lenne, arra van felvevői igény, én sem egy nőről tudok (beleértve magamat is), hogy nem a piszkafák és az agyongyúrt izompalik jönnek be. 10-20 kiló + még oké. De így.... Pláne úgy, h nem is akar tenni érte, csak eszik és eszik. én bizony mozgok, és nem tudom elképzelni magam olyannal, aki csak ül és zabál.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Itt valaki azt bizonygatja, hogy egy ilyen kaliberű ember - kis pénisszel - mindenkit felszarvazott a baráti társaságban. Én erősen kételkedem a történet valódiságában.
Amúgy itt többen rávilágítottak arra, hogy a kérdés kamu, véleményem szerint helyesen.
"Szeretném, ha inkább a belső értékeimet nézné!"
A motiválatlanság és a lustaság egyaránt belső tulajdonság, de még az is az, hogy letagadod, hogy a te hibád. Ez kapásból 3db belső tulajdonság.
9-esnek teljesen igaza van.
Egy szép arcú, formás nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!