Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nem jóképű, kövér pasiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem jóképű, kövér pasiként, hogyan tudnék egy szép arcú, formás lányban vonzalmat kelteni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 20:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%

Én az emberek szerint egy "szép arcú,formás lány" vagyok. Engem rohadtul nem érdekel a pénz meg a BMV szóval,ne gyertek mindig ezzela hülyeséggel.Elég baj ha valakit azzal szedsz fel,meg az olyan is lesz.Először próbáld a nőket emberként tisztelni,nem pedig megvehető tárgyként.

Szerintem igenis összejöhet egy ilyen kapcsolat,nekem is vannak ducibb ismerőseim,akiknek vékony csinos barátnői voltak. A személyiség az ami a legfontosabb,arra gyúrj. Hogy legyél intelligens,legyen humorod,stb.

2017. febr. 6. 10:47
 22/30 anonim ***** válasza:
61%
nagyon jó belsődnek kell lennie ahhoz, hogy összejöjjenek veled, ha ennyire taszító vagy.
2017. febr. 6. 14:46
 23/30 anonim ***** válasza:
77%

165 cm mellé a 120 kiló az nem duci, hanem kövér disznó.

Ha csak duci lenne, arra van felvevői igény, én sem egy nőről tudok (beleértve magamat is), hogy nem a piszkafák és az agyongyúrt izompalik jönnek be. 10-20 kiló + még oké. De így.... Pláne úgy, h nem is akar tenni érte, csak eszik és eszik. én bizony mozgok, és nem tudom elképzelni magam olyannal, aki csak ül és zabál.

2017. febr. 6. 16:00
 24/30 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Itt valaki azt bizonygatja, hogy egy ilyen kaliberű ember - kis pénisszel - mindenkit felszarvazott a baráti társaságban. Én erősen kételkedem a történet valódiságában.

Amúgy itt többen rávilágítottak arra, hogy a kérdés kamu, véleményem szerint helyesen.

2017. febr. 6. 16:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam annál a lánynál, de nem érdeklem! Nagyon szomorú vagyok! Miért nincs olyan szép lány aki a nagy testsúlyomat tolerálná? :( Nem vagyok kamu, én ilyen vagyok nem vagyok olyan, mint a többi pasi. Én egy kedves mackós srác vagyok.
2017. febr. 7. 21:33
 26/30 anonim válasza:
35%
Senki sem kíváncsi egy ilyen dagadt hülyére mint te!
2017. febr. 7. 23:33
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretném, ha inkább a belső értékeimet nézné!"

A motiválatlanság és a lustaság egyaránt belső tulajdonság, de még az is az, hogy letagadod, hogy a te hibád. Ez kapásból 3db belső tulajdonság.

2017. febr. 12. 23:56
 28/30 anonim ***** válasza:
25:"165 cm mellé a 120 kiló" az nem "mackó, hanem a dagadt kategória, fogd már fel! És az olyan belső érték, mint lustaság is belső érték!!! Nem az a gond, hogy egy zsírbörtönben élsz, hanem az, hogy nyafogsz ahelyett, hogy tennél érte!
2017. febr. 13. 07:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Bar csinos no vagyok, egyik parom sem volt az az igazi jo pasi es gazdagok sem voltak, es bizony igaz hogy a belso tulajdonsagaikkal keltettek fel a figyelmem, de az is igaz, hogy egyik sem volt 120 kg. Mar bocs de egy 120 kg-os emberrel mit lehet kezdeni, aki raadasul meg lusta is. Veled biztos nem tudnek kirandulni vagy hosszan tarto agyjelenetek rendezni, a hosszu elet tervrol mar nem is beszelve. Veled csak enni tudnek, meg lustalkodni, amitol elhiznek es akkor kidobnal, mondvan hogy dagadt diszno lettem ami nem a te hibad. Ha lusta vagy ahhoz hogy egeszseges eletet elj, akkor be akarj baratnot.
2017. ápr. 17. 18:47
 30/30 anonim ***** válasza:

9-esnek teljesen igaza van.

Egy szép arcú, formás nő...

2017. ápr. 18. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!