Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondaná nekem valaki, tudományos alapon, hogy mi ez a "működik a kémia" baromság?
Nem mindegy, hogy minek a körülírása? A lányeget érted: nem akar folytatást. Kár a szavakon lovagolni, keress mást.
Mellesleg a "tetszést", "szerelmet" stb. sem lehet tudományos alapon megmagyarázni, hogy miért pont az tetszik meg, aki.
Hát...tudományos alapon nem tudom neked megmagyarázni, csak az alábbi módon.
Volt egy exem, pont az ideálom barna hosszú haj, szakáll, széles vállak, magas, hasonló érdeklődési kör célok... Szerettem is, de valami nem működött, így szétmentünk, élveztem vele a szexet is, de valami még is hiányzott.
Mikor, megismertem a mostani párom egy szórakozóhelyen, csak a szemébe kellett néznem és már végem volt. Külsőre "álmaim vikingje". Belsőre egy határozott férfi, céltudatos, de mégis kedves és odaadó.
Még ma is, ha csak ránézek vonzz. Ha megérzem az illatát, vagy, ha hozzáérek a bőréhez, megfogom az izmos karját vagy meglátom a szemei mellett a ráncokat, vagy, ahogy a szakállával játszik... Elvesztem, nem bírok magammal...
A szex fantasztikus vele, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, szinte olvasunk egymás gondolataiban. Megvadít érte a vágy még 10 év után is. Hiába a viták a mindennapi gondok, de ugyanazt a tüzet érezzük egymást iránt...
Szerintem erre mondják, hogy működik a kémia.
Az állatvilágban sokkal erősebben jelen van, de minthogy része vagyunk, az embereknél is létezik.
A nőivarú rovarok a párzási időszakban feromonokat "izzadnak", a hímek a csápjukkal megérzik, és addig repülnek-kúsznak-másznak a sűrűbb illat felé, míg egymásra találnak. A szuka kutyák vaginájának ivarzáskor megváltozik az illata, ezt a kanok kilométerekről kiszagolják, és megállíthatatlanul rohannak, hogy meghághassák azt a szukát. Az ivarzó nagymacskák a bokrok-fák tövébe vizelnek, a hím olyankor követi a szagot, hogy pározhasson.
Van ilyen az embernél is. Van úgy, hogy egy nó a férfi illatát kellemesnek érzi, míg mások ugyanazt a férfit nem találják jószagúnak. Érdekes módon a nőkre ez kevésbé igaz, talán többet mosdanak :) vagy illatokat használnak. Na az se mindegy, melyik, milyen dezodort, kölnit választ magának. Rendszerint nem tudják megmondani, miért jó nekik ez, vagy az a márka, pedig bizonyosan nem véletlen.
Amikor azt mondjuk: működik a kémia, az azt jelenti, hogy különösen kellemesnek találják egymást, emiatt nagyon jó a szex. Sejtem, hogy pl. ilyenkor nem undorodnak annak a férfinak a spermájától, és viszont, találják isteninek a nő puncija illatát.
Nekem volt egy exem, úgy nézett ki, mint egy ken baba. Mindene hibátlan volt, sikeres volt, gazdag volt, művelt volt.
Mégis sokkal jobban vonzódtam egy másik exemhez, aki egy satnya anyajegyestestű kocka csóró egyetemista volt.
Jobb volt illatta, sokkal inkább egy hullámhosszon voltunk, legszívesebben beleköltöztem volna a testébe, hogy folyton együttlegyünk. Ha csak ránéztem vagy hozzámszólt, vagy megérintettem már kívántam. Kisebb farka volt, rosszul öltözött. Semmiben nem érte utol a másik srácot értékek terén, mégis jobban vonzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!