Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig buzdítanak, a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig buzdítanak, a netes ismerkedésre! Akkor miért nem ír rám senki soha molyon, ezzel a céllal!? ) : ) ':

Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 23:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet mások téged se tudnak egyértelműen a nők vagy a férfiak közé rakni, vagy igen? lehet átsiklottam valami felett. :P
2017. febr. 4. 23:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Itt, max. egy - két ember dönti el, ha én nem akarom. De ott elég egyértelmű, a nemem. :D

Igaziból talán attól, hogyha direkt randira mész, van az a fura feszengés, akadozó téma, stb..

Ha egy platformon kezdtek el beszélgetni, majd le van szervezve egy közös program, ahol minden okés, semmi feszkó, van téma, gördülékeny, könyebben oldódik az ember. Abból bármi lehet! :) molyon, igen is vannak, jóarcok és érdekes emberek.

2017. febr. 5. 00:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát a moly.hu nem egy igazi ismerkedős oldal. XD ha neten szeretnél ismerkedni, ne ott próbálkozz.
2017. febr. 5. 00:47
 14/17 Noblesse Oblige ***** válasza:

furi... én meg nem vagyok igazán aktív tag molyon. 1x-1x van hogy olyan téma van ahol én vagyok az ellenvélemény, és akkor esik meg 5-6 privi jön, hogy szimpatikus ember vagyok.

De amúgy a levelező társ topic alatt sok fiú szokott lenni és ott van aki írja is, hogy többet is el tud majd képzelni a dologból, csak előbb ismerkedjetek meg.

2017. febr. 5. 01:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, átszokom oda... :D
2017. febr. 8. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát azért nem mindegy, hogy valaki Kunderát meg Lakatos Leventét olvas! :p

De a moly meg nem társkereső oldal, és senki sem fog rád írni csak ezért a céllal, szóval ezt ne is várd! (Amúgy ki vagy? :D nick elég.)

2017. márc. 30. 04:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem az..! nem is szerelemes levelet várok, csak megjegyeztem; hogy Face- ra alig járok, alig vannak frissek, stb.. mégis írogatnak. ( Tetcessz - meg hasonlókat is pl. :S ) itt is, ahogy kiderül a nemem,jönnek a privik. Sajnos zömükről lerí' hogy egy kanos kisfiú - házas- vagy csak görcse van. Olyan jól esne, egy - egy postom - véleményem alatt / kapcsán olvasni, hogy " Szia. Szimpatikus az írásod, a véleményed, az olvadási szokásaid.. Bármi. " :D

Áhh.. Inkognitóban vagyok. :D

2017. márc. 31. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!