Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek a világon olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek a világon olyan introvertált férfiak, akiknek van vagy volt barátnőjük?

Figyelt kérdés
Mert én eléggé ilyen vagyok, és úgy érzem, hogy az egyetlen esély a párkapcsolatra az, ha egy férfi extrovertált, harsány és nagymenő.

2017. febr. 4. 22:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"hogy valaki introvertált nem jelenti azt kapásból, hogy félénk, csendes és képtelen emberi kapcsolatokat létrehozni, csak azt, hogy szüksége van időre egyedül a feltöltődéshez. Ettől még járhat társaságba, lehet vicces, lehet népszerű."

Aki vicces és népszerű, azt inkább extrovertáltnak hívjuk, függetlenül attól, hogy ő belül milyen.

Introvertált alatt én azt értem, aki kimondottan csendes, visszahúzódó, és nem az a társasági lény.

2017. febr. 5. 09:32
 12/20 anonim ***** válasza:
De a fogalom nem ezt jelenti:D Attól még mert te így hívod, a hivatalos definíció nem az amit te mondasz. Akkor kérdezd azt, hogy a csendes és visszahúzódó fiúknak is lehet e barátnőjük. Amúgy arra is igen a válasz.
2017. febr. 5. 10:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Jó lehet, hogy a fogalom mást jelent, de a köznyelv az "introvertált" szót inkább a csendes, visszahúzódó emberekre használja. Legalábbis nekem azt jelenti :)
2017. febr. 5. 10:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Léteznek, de a hódítási időszakban általában eljátsszák a nagymenőt, mert tudják, hogy kevés kivétellel, csak így lehet felkelteni a nő érdeklődését. Ha az érdeklődés már megvan, le lehet venni az álarcot.

A szerepjáték nélkül kb csak úgy működhet, ha egymás közelébe kerültök (társaság, munkahely), és akarat nélkül is megismerhet.

2017. febr. 5. 14:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Léteznek, 2 exem is, de én azt tanácsolom, hogy introvertált lányt keress, különben halálra van ítélve a dolog, és csak rosszul fogjátok érezni magatokat mindketten.
2017. febr. 6. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már 4 kapcsolatom, a rövid párhónapostól a többévesig... Pedig aztán nálam befordultabb, antiszociálisabb ember kevés van. Viszont jól nézek ki, legalábbis azt mondják, így nincs olyan nehéz dolgom.
2017. febr. 6. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Léteznek, de főleg vidéken (ahol még nem hülyültek egészen el a nők), vagy vidékről szedték össze a barátnőt, és már azelőtt összejöttek mielőtt a nagyváros kinevelte volna a lányt "hercegnővé". Más esetben nehéz, és ritka.
2017. márc. 7. 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalataim alapján a nagyvárosi emberek (nők is és férfiak is) ezerszer nyitottabbak, toleránsabbak, mint a "vidékiek".. :D

2017. márc. 7. 13:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nyitottabbak, hetente más alfahím kukiját fogadják magukba a hercegnősödött lányok, mert "én megváltoztatom" :D

Csak aztán 40 körül lehetnek nyitottak a macskára :)

2017. márc. 7. 14:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Ne rendezzünk város-vidék párbajt, ha kérhetném!
2017. márc. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!