Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Penny Marketes árufeltöltő kiscsajjal hogyan lehetne megismerkedni? Te mi módon tennéd meg az első lépést? ( Hisz még egy nyeszlett névtábla sincs egyikük felsőjére se odabiggyesztve, hogy legalább neten rákeress. Minden normál üzletben ott van. )
Páratlan beszólogató, arra nem gondolsz, hogy ha neten hajt el, az kevésbé ciki, mintha még ott lézengenének is melletted jópáran élőben? Következtetésben látszik te sem vagy valami ász, de azért arra van energiád, hogy kérés nélkül osszad az észt és beszólogass, gratula!
Remélem az önjelölt humor herold beszólogatókkal is pont úgy bánnak, ahogy ők másokkal! :D
Mindenki másnak - aki a kiíráshoz szólt hozzá ÉRDEMBEN - köszönöm! Higgyétek el - Ti - sokat segítettetek!
Kockázat nélkül nincs nyereség. Menj oda hozzá, és ne neten akarj rákeresni. Élőben sokkal jobb fejség.
Igazából valami ilyesmit akartam írni a páratlan logikai gondolatmenet helyett is.
Én élőben tettem meg az első lépést 2 alkalommal más-más módon.
1) LIDL-ös árufeltöltő csajt pakolás közben instant megszólítottam, majd vázoltam a helyzetet őszintén, hogy szimpatikus, szívesen megismerném, ezt követően feldobtam az ötletet, hogy megadhatná az elérhetőségét és munka után, mikor ő sem elfoglalt, én sem beülhetnénk egy teázóba/kávézóba stb...
Eredmény: Nehezményezte, hogy nem kérdeztem meg van-e barátja, majd tájékoztatott, hogy van, ami után nem adott elérhetőséget, kissé lekezelő volt. Manapság is látom a LIDL-ben de nem zavar és nem kínos, mert a férfinak az a dolga, hogy nyisson, a nőnek meg az, hogy reagáljon rá.
2) Tanulván az első esetből Media Markt-ban egy átlagos (nem modell) kinézetű promóter lánnyal beszélgettem nagyjából 10 percig (ez idő alatt kiderült, hogy nem foglalt, kialakíthatta az első képet rólam), amikor javasoltam a beszélgetés folytatását egy másik időben és helyen.
Eredmény: Elutasította a lehetőséget és sose láttam később, nem mintha kerestem volna.
Konklúzió: Személyesen próbálkoztam, nekem nem volt sikerem náluk, de akár be is jöhetett volna. A módszer előnye az, hogy nincs felesleges utánajárás kicsoda, micsoda és nem pocsékolod az időd ilyenekre.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!