Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, titeket sokkolna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket sokkolna ha megtudnátok hogy egy 22 éves lány még mindig rendszeresen görkorizik a lakásban és ugrál az ágyon?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 20:06
1 2
 11/15 Diavolino44 ***** válasza:
Egy ferfinak kevesebb elvárása van mint egy nőnek. Nálam sem lenne problema ez.
2017. febr. 1. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Legózom, na és? :D
2017. febr. 1. 22:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból igen, hogy azért az ilyeneket ha nem is növi ki az ember, de legalább nem köti mások orrára, szóval meglepne. De ettől még lehetsz totál jóarc...
2017. febr. 2. 01:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 21 évesen vagyok ilyen. Tanusítom hogy van férfit akit egyáltalán nem zavar, sőt úgy érzi élettel teli, humoros barátnője van, és van férfit akit nagyon zavar.
2017. febr. 2. 01:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Óvodás korban ez teljes mértékben belefér. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
2017. ápr. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!