Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz manapság egy ilyen pasinak társat találnia?

Figyelt kérdés

Hosszú idő után vége lett egy jól működő kapcsolatomnak. Sajnos nem éreztem már azt a pluszt, ezért megbeszéltem vele, hogy fejezzük be.

Most újra nézelődők, megszeretném találni az igazit.

Sajnos csak neten tudok ismerkedni.

Szerintem normális pasi vagyok, van humorom, van intelligenciám. Igaz nem vagyok magas, de alacsony sem 171 cm. Külsőm állítólag nem a leghelyesebb, beesett arc szemüveg, kopaszodás de remélem a humorom kárpótol majd.

Egzisztenciát is megteremtettem magamnak, egy kisszobás garzont örököltem és egyedül lakok és 140 ezer a nettó jövedelmem.

2017. febr. 1. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, az ilyen nő is szánalmas. Miért lenne egy nőtől ez elfogadhatóbb?
2017. febr. 1. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy ilyen nő bármilyen pasi talál magának. Neked is van esélyed, de azért kevesebb. Ez a kérdés szerintem kamu. Nem érezted a plusz, ennyi volt az oka a szakításnak, gyönyörű lányok jönnek be neked és a leírásod szerint átlagos vagy. Olyan ez mintha ki akarnád provokálni, hogy könnyebb lesz neked ha a saját szinteden nézelődsz, mert akkor meg majd arról írhatsz ki kérdést.
2017. febr. 1. 20:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem alacsony férfinak a 171 cm

átlagos férfi 175-180 cm magas 180cm felett

alacsony férfi 175 cm alatti férfi!

átlagos Nő 160-166 cm

alacsony Nő 160cm alatti

magas Nő 166 feletti 170 cm feletti ---

nagyon magasNő 175 cm ---innentől lehet valaki modell

175 cmtől modell kategória és vékonynak kell lennie,és szépnek is!

2017. febr. 2. 07:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
"Egzisztenciát is megteremtettem magamnak, egy kisszobás garzont örököltem" :DDDDDD ezt hol magadnak teremtetted meg amúgy?
2017. febr. 2. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!