Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők (tisztelet a kivétel) úgy választanak pasit maguknak h tetszik az h annak a pasinak van egy autója. Azert tetszik nekik mert van egy autója. Miért van ez így, mit vár a nők a férfiaktól ha nem is szeretik őket?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre a nők egymással versenyeznek h a pasim nekem ezt vett azt vett és ez a trendi. Mintha a nők körében elvárás lenne ha pasinak autója ház stb. Arról nem is beszélve h mellesleg buták is nem egy ilyen esetet láttam h azt hiszik h van egy autód akkor tele vagy pénzel. Élnek veled pár évig utána dobnak mert nekik a ELVÁRÁST HOZNI KELL H NE MARADJANAK SZÉGYENBE A NŐK KÖRÉBEN.2017. jan. 31. 18:11
21/24 anonim válasza:
Nekem nincs házam, vagyis örököltem egyet apum után, de oda nem kívánok beköltözni.
Saját házra maximum hitellel lenne esélyem, de az még a jövö zenéje.
Viszont párt nem úgy választunk, hogy van-e kocsija az illetőnek, egyszerűen kialakul egy szimpátia, később a vonzalom, és együtt marad két ember, mert jó nekik együtt.
22/24 anonim válasza:
A hajléktalanok közül kellene válogatniuk? Nincs kocsid, nincs lakásod nincs nőd. Nekem van lakásom, kocsim, pénzem, mégsincs nőm. Mivel ha nagynehezen felszedek egyet, fél éven belül mindig megunom és kidobom.
23/24 anonim válasza:
14-es leírja a vacsorát, kávét, a kérdező már iPhone-t vizionál.
24/24 anonim válasza:
Láttam én már mindenfélét. Egyik fontos kapcsolatomban, ahol a csaj visszahúzódó félénk jókislány volt, egyetemi naiv stréber, mégis a kocsira hajtott meg anyagiakra. Volt egy műnő féleségem is, azt mondtad volna róla, na szilikonos a pénzre megy, de pont nem érdekelték az ilyen dolgok. Attól függ, a nő mennyire van elkényeztetve. Ha tapasztalja a nyomort, normális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!