Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők (tisztelet a kivétel) úgy választanak pasit maguknak h tetszik az h annak a pasinak van egy autója. Azert tetszik nekik mert van egy autója. Miért van ez így, mit vár a nők a férfiaktól ha nem is szeretik őket?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a nők egymással versenyeznek h a pasim nekem ezt vett azt vett és ez a trendi. Mintha a nők körében elvárás lenne ha pasinak autója ház stb. Arról nem is beszélve h mellesleg buták is nem egy ilyen esetet láttam h azt hiszik h van egy autód akkor tele vagy pénzel. Élnek veled pár évig utána dobnak mert nekik a ELVÁRÁST HOZNI KELL H NE MARADJANAK SZÉGYENBE A NŐK KÖRÉBEN.
2017. jan. 31. 18:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem nincs házam, vagyis örököltem egyet apum után, de oda nem kívánok beköltözni.

Saját házra maximum hitellel lenne esélyem, de az még a jövö zenéje.

Viszont párt nem úgy választunk, hogy van-e kocsija az illetőnek, egyszerűen kialakul egy szimpátia, később a vonzalom, és együtt marad két ember, mert jó nekik együtt.

2017. febr. 3. 17:01
 22/24 anonim ***** válasza:
A hajléktalanok közül kellene válogatniuk? Nincs kocsid, nincs lakásod nincs nőd. Nekem van lakásom, kocsim, pénzem, mégsincs nőm. Mivel ha nagynehezen felszedek egyet, fél éven belül mindig megunom és kidobom.
2017. febr. 3. 20:35
 23/24 anonim ***** válasza:
14-es leírja a vacsorát, kávét, a kérdező már iPhone-t vizionál.
2017. febr. 3. 20:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Láttam én már mindenfélét. Egyik fontos kapcsolatomban, ahol a csaj visszahúzódó félénk jókislány volt, egyetemi naiv stréber, mégis a kocsira hajtott meg anyagiakra. Volt egy műnő féleségem is, azt mondtad volna róla, na szilikonos a pénzre megy, de pont nem érdekelték az ilyen dolgok. Attól függ, a nő mennyire van elkényeztetve. Ha tapasztalja a nyomort, normális lesz.
2017. ápr. 23. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!