Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők (tisztelet a kivétel) úgy választanak pasit maguknak h tetszik az h annak a pasinak van egy autója. Azert tetszik nekik mert van egy autója. Miért van ez így, mit vár a nők a férfiaktól ha nem is szeretik őket?
Ja, mert még a világon soha senkinek nem volt úgy nője, hogy nem volt saját lakása, ahova vihette volna. Sehol máshol nem lehet megoldani, soha. Csak a saját lakás, és a híd alatt létezik, ezt mindenki tudja.
Kedves Cinnamon Tea, én is "buta, falusi liba" vagyok, igaz, én már 32 éves liba, mégsem ájulok el egy autótól.
Leirtam, nem volt párom homlokára irva, hogy kocsival és házzal rendelkezik.
Ettől Függetlenül igenis elvárható egy férfitől, hogy bizonyos kor fölött ne anyuci szoknyája mellett kuporogjon, Lehetőleg ne busszal vigyen randira, és ne okozzon neki gondot egy vacsoraszámla.Ez nem pénzéhség, csak nehéz úgy férfinek nézni valakit, ha a kávémat ki akarja fizettetni velem.
Kérdező, a nők FÉRFIT keresnek, nem hisztis kis bazári majmokat.
#14: köszönöm az őszinteségedet, erre a válaszra vártam :)
Férfiak többsége akik ti igazi férfinak hívtok tulajdonképpen nem sajtát maga teremti meg a lakását autóját, hanem örökli és egyebek, persze van aki nem, de az csak keveseknek sikerül. De amikor nélkülözésre kerül sor az anyagiakban akkor már nem igazi férfi akiről azt hittük igaz? :) Meg amikor nem szeretnénk kilógni a sorból a barátnőinket figyelve h az Iphone meglegyen rendszeres szórakozás és egyebek...
Nézd, az öcsém még nincs 30, de lakása, autója van.
Éveket gürizett Németországban, így sikerült neki.
Gyárban, napi 12-14 órát.
Szóval biztos el lehet érni most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!