Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érti félre minden férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érti félre minden férfi a "közeledésemet"? Nagyon elegem van ebből.

Figyelt kérdés

Ez van egész fiatal korom óta. Jókedvű, szépnek mondott lány vagyok, imádok pörögni, ismerkedni, beszélgetni. Férfiak esetében mindig pontosan tudom, hogy ki az, aki kell nekem, de másokkal is szívesen elhülyéskedek, amit viszont rendre félreértenek, közeledésnek vesznek. Most kezdtem egy fél éve dolgozni, és itt is kezdődnek a gondok, már r.bancnak is neveztek a hátam mögött, csak mert visszautasítottam (nem durván) egy srácot, akivel azelőtt egész jól elvoltunk. Kérdezem tőle, hogy miért kavarja rám a sz.rt, erre mondja, hogy mert minek húzom az agyát, ha nem akarok tőle semmit? Mondom talán azért, mert nem húztam, csak ilyen a stílusom, és egyébként is nagyon jól tudja, hogy van barátom.

Hogyan kezeljem ezt? Lehet, hogy azért gondolják ezt, mert beszélgetés közben néha hozzáérek az emberekhez? Nem akarok drasztikusan megváltozni, csak azért, mert ez néhány majomnak nem tetszik... 24/l

2017. jan. 31. 15:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
77%

"Kérdező, az a helyzet, hogy te vagy egyszerű. Ék egyszerű kérdésekre vártok valami komoly és mély választ... "

Ebben tévedsz. Nem komoly és mély választ várnak.

Megerôsítést várnak, hogy picit sem ôk a hibásak, ôk mindent jól csinálnak, véletlenül se változtassanak, és különben is mindenki más a "majom".

Az egobust-ot várják.

2017. jan. 31. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!